Shitty day...

Alltså denna dagen....... Vi skulle på UF-mässa i Lund men det gick inget vidare. Vi snurrade runt inne i stan eftersom vår gps visade att vi skulle köra mot enkelriktat och på gator som man inte ens fick köra på... Sen va det ju inte det lättaste att hitta en parkeringsplats. Körde nog en timme inne i stan och alla va förbannade. Ganska kul såhär i efterhand men det va verkligen inte roligt då. Det gjorde ju inte saken bättre att jag höll på att krocka med en taxi :S Ooops. Men vi hade en lite rolig, men ganska dyr, roadtripp iaf :D Hur många har fikat i bilen i ett parkeringshus tex?

Svammel

Denna skoldagen har ändå tagit priset av alla onödaga skoldagar! Vi hade svenska i typ en kvart, sen åt vi och sen stack vi på nån onödig utbildningsmässa på Yllan och va där i ca 5 min. Det fula är att vi eg skulle va där mellan 12 och 15....Jag kan ju säga att det fanns inte en jävel som va där i 3 timmar.
Men nu ska jag skicka och träna bort pizzan som vi åt igår:D Gött!!

Onyttigt värre!!

Idag har jag och 2/3 av mitt företag varit rejält onyttiga...Illa jag vet men det är faktiskt lill-lördag :D Först stack vi till videomix (jag vet! Det har bytt namn till hemmakväll men eftersom det är ett helt sjukt kasst namn väljer jag att fortsätta kalla det för videomix för att  det namnet hade iaf lite värdighet). Sedan bar det av hem till mig och vi göt upp en hel säck betong:D Duktigt eller hur. Och för att fortsätta vår färd mot fetman  åt vi pizza.... Känns som att man får köra dubbla pass på friskis ett par dagar nu....

Beroende?

Idag har jag insett att min klass är beroende av fika...Lite illa faktiskt men det är sant. Typ alla tyckte att det va dagens höjdpunkt, och iofs mkt annat kul gjorde vi inte.
Och som tur va blev jag inte uttagen till skol-sm-skiten! Puh!
Och eftersom jag verkligen inte har nåt vettigt att skriva ska jag gå och göra nåt annat :D

Hoppas, hoppas

Idag hade vi uttagning till skol-sm och jag hopas verkligen att jag inte blir en av dom som får åka... Egentligen är det jävligt dumt att vi ens hade uttagning eftersom det bara är typ 2 i klassen som vill tävla. Som pricken över iet satte jag nr 13 på min bukett, kan ju alltid hoppas att det bringar lite otur över den.
Och idag har vi fått våra studentmössor!!! Lite scary måste jag erkänna, för jag har inte en jäkla aning om vad jag ska göra efter studenten som btw bara är 108 (!) dagar bort. Crap


Äntligen!!!

Nu har jag och bea tillsist skrapat ihop vårt naturarbete på 5 sidor (som eg bara är 2 sidor fakta, lite infobilder, en framsida, en källförteckning och en väldigt het bild på Johnny Depp). Haha vår lärare kommer att tro att vi är psykiskt störda:) Men det har minsann inte stoppat oss innan!

Galet tänk

Alltså, jag kollade på nåt program på tv innan som handlade om en tjej som hade fått för sig att bo hos nån avlägsen underutvecklad stam i typ Etiopien eller nåt liknande land. Jättedumt! Dom var ju värsta urbefolkningen som bodde i pinnhyddor och där männen skötte djuren och kvinnorna gjorde allt annat. Tänk att inte ens ha ett normalt dass. Eller el, eller andra normala saker som typ en lampa. Fast det är ju el iofs... Snacka om att jag hade varit handikappad där, vet inte hur länge jag hade klarat av det. Hade antagligen vatt ordentligt trött på det efter typ 3 dagar och jag  vet fan inte om jag hade klarat en hel månad ute i bushen. Min beslutsamhet är nog inte den bästa.
Och fyi så inhandlades det ett svart nagellack och ett par brallor i Ängelholm igår:) Byxorna var dock 3/4 så det lär ta lite tid innan man kan använda dom. Körde både dit och hem och mamma satt brevid och gnällde på att jag körde för fort, vilket jag inte alls gjorde. Det är smällar man får ta.
Med tanke på hur låg min hjärnverksamhet är nu kl. 22.37 så tror jag att jag lägger ner detta nu och fortsätter i ett lite mer närvarande tillstånd :D

Long time no see

Back to business!! Jag va lite lost igår och glömde (!) faktiskt bort min kära blogg helt och hållet....ILLA men sant. Denna dagen blev ju inte mkt bättre med tanke på att en snöplog väckte mig vid sådär 07.30 ungefär och sen va det väldans svårt att somna om.
Blev dessutom värre när jag såg min snittblomsbok och kom på att jag har prov på tisdag. 150 olika namn plus 150 olika skötslar är inte och leka med kan jag avslöja. Sen påminde Bea mig om att vi faktiskt har ett naturarbete att skriva till onsdag, bara 3 sidor kvar...Fan IG-varning. Och till sist för att göra allt värre kom en "Hata UF-våg" över mig av okänd anledning och allt är piss. Min positiva period varade inte så länge och jag tror ärligt talat att den negativa sidan kommer va i ledningen ett tag till. Nice.

Skåda ljuset!!

Haha...vet inte varför jag valde den rubriken men det lät bra och det är väl huvudsaken:) Känner mig sådär lätt uttråkad och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv....Pluggade faktiskt lite snittblommor innan. Deprimerande resultat!
Och ladies and gentlemen jag har gjort chokladbollar! Asgoda blev dom.

Halleluja

Idag är det tack och lov första dagen på vårt lära sportlov. Kunde inte kommit bättre. Och vi överlevde vår lilla företagssammandrabbning, blev inta alls lika mkt hat som jag hade trott. Får väl bara hoppas att det löser sig nu och att vi inte kursar... Är back in Fagerhult kära Fagerhult för tillfället och får väl se vad detta ställe har att erbjuda. Är lite irriterad på min syrras data eftersom den går i ungefär 1 km/h men vad gör man inte för ett blogginlägg?

Dagen efter

Yes det blev en liten mysig alla hjärtan i Tollarp, dock väldigt skönt med en dag utan nånting att göra idag. En väldigt udda tanke slog mig igår och det är hur mkt man (jag) använder engelska ord som tex nice, tacky, fancy, crap, omg, hilarious, grosse och många fler. Eg jävligt dumt men det ger faktiskt en mkt bättre effekt för det finns så många olika på engelska. Svenskan är inte så effektfull...Tyvärr.
Och jag har tagit ännu ett steg in i vuxenlivet!! Igår behövde jag inte visa leg vid inköp av mescider på ica. Jag ser äldre ut än vad jag är! Jag blev väldigt glad ska jag erkänna.

Pimpad!

Inse att min kära vän Bea har fixat till min blogg till det bättre, och det säger inte lite med tanke på hur gräsliga färger jag hade innan...Och det va väl bra. Jag känner mig sådär överdrivet positiv idag, och det är lite förvånande med tanke på de senaste dagarnas händelser. Kom att tänka på en liten pinsamhet som hände mig i 1an, på vår inspark på skolan. Jag fick i uppdrag att skriva en kärleksdikt till en i elevrådet och så här blev den:
Du är så fin med din fina min
Dina muskler gör mig knäsvag
Dina ögon får mig att smälta
Du har så fina armar,
du har så fina ben,
din hud är så len.
Ingen är så snygg som du
Jag vill vara din fru
Jag fattar verkligen inte hur jag kunde komma på en så smörig och hemsk dikt....Det var nog ett av mina pinsammare ögonblick som Österängare.
Ska dessutom på en liten sammankomst i Tollarp ikväll, blir nog nice. Får man hopas på iaf.

Lov....

Thank god så va det sista dan i skolan idag innan lovet, hur jävla skönt är inte det på en skala? Var dock lite konstig stämning i skolan eftersom alla va typ arga på varann men ingen sa nåt... Lite allmänt skitsnack och det vanliga pratet bakom ryggar och alla dom konstiga saker folk kan få för sig att höra. Ska tydligen reda ut vårt "lilla" UFproblem på måndag, vilket iofs är bra men det är ju inget jag direkt längtar efter. Kommer bli galet mkt hat känner jag på mig. Men man får väl hoppas att det löser sig till slut. Nu ska jag sluta vara så negativ. Eller iaf försöka....Får väl se hur länge jag lyckas med det.

Bad day

Alltså denna dagen har varit helt jävla fucked up!! Jag har verlkigen stört mig på allt och alla. Speciellt vårt jävla UF-företag som jag bara vill hoppa av efterson ingen jävel har en aning om vad som händer. Skulle ju som sagt gjutit igår men det gick ju inget vidare eftersom halva företaget bestämde sig för att inte dyka upp. Konstigt man blir less när folk konstant är "sjuka" eller bara skiter i att höra av sig för att man inte pallar anstränga sig.  Jag hade också jävligt gärna velat skita i detta men tyvärr måste ju någon ta tag i det om man inte vill att det ska sjunka till helvetet ungefär. Längtar till maj så man kan avveckla skiten!!! Det gjorde ju inte saken bättre att man höll på att ramla typ 4 gånger för att det ligger is över sådär 2/3 av vägen. Vill typ bara gräva ner huvet så att man slipper skiten. Deprimerande.

Vilken dag....

Efter två meningslösa dagar i vårt lilla floristtillhåll på skolan kunde denna dagen inte blivit mkt sämre.. När man väl hade tagit sig till skolan så va vår första lärare sjuk, och sen ställde vi in alla andra lektioner. Sådär nödvändigt va det. Sen bestämde jag och Bea att vi skulle göra färdigt vårt naturarbete som vi ska redovisa efter lovet - det gick ju mindre bra. Vi skrev typ en halv sida oc hsen pimpade vi hennes ölhatt!! Den blev asnice!! Och det va väl dte enda positiva med min dag och det säger ju en hel del. Och det här jävla snöblasket hade man ju bara velat stoppa upp nånstans. Och denna skitveckan lär ju inte bli bättre av att behöva pallra sig till skolan i morron för en enda svenskalektion. Ibland vill man bara ha vinterkräksjukan.

Små saker man irriterar sig på i vardagen

Tänkte köra en snabbis innan man måste dra vidare mot skolan...I det här sjuka vädret! Måste ha snöat hela natten för fan vad vitt det är ute. Deprimerande. Plus att jag vaknade typ en timme innan jag skullegå upp och var jättepigg. Så typiskt när man har sovmorron..Därav detta framtvingade inlägget...Senare idag ska vårt lilla UF-färetag gjuta nya ljusstakar. Kolla in hemsidan!! www.lightcon.se Inget över 100lappen!! Bra va? Och bara så ni vet så är jag väldigt emot smygreklam, jag bara delar med mig av min vardag. Men nu ska jag gå och borsta tänderna och släpa fram alla undanstoppade vantar och typ en halsduk. Later


Hur jävla dum kan man bli???

Har typ precis vatt på ett utmattande skivstångspass...Men det var ett jävligt bra sätt att få ut sina aggressioner på. Inser  ni vilken pain in the ass det är att gå i samma klass som den person man stör sig mest av allt på. HEMSKT!!!!! Jag blir ju fan irriterad bara jag ser henne eftersom hon är sjukt utseendefixerad, bortskämd, egoistisk, självupptagen besserwisser. Jag hade kunnat fortsätta i 5 minuter till men jag tror att ni fattar vad jag menar. Det värsta är ändå att hon verkar inte fatta att hon är hatad av i princip hela klassen (!), jag menar hur IQ-befriad får man bli. Jag skulle ju inte få för mig att gå fram och prata med människan, och jag fattar verkligen inte hur jag stod ut och faktiskt umgicks med henne i
1:an... Men men det är lätt att va efterklok och det tog väl lite tid för mig innan jag fattade hurdan hon eg. är. Fatta vad jag längtar till lovet så jag slipper se henne! Men hon förtjänar att va hatad för amn kan inte bete sig på det viset och komma undan med det. Men nu ska jag gå och slå in paket, later!!

Armhår, manshår eller andra små heta saker...

Alltså, armhår, armhår, armhår. På rätt sätt är det nog nått av det hetaste som finns förutom tatueringar och ett hett face. Armhår på underarmarna vill säga, INTE i armhålan. Som tex Som tex Jake Gyllenhaal har sånt dära perfekt armhår som man bara vill gå fram och klappa typ lent och inte sånt där buskigt gubbahår. Inte för att han är ful annars men han hade varit bra mycket fulare utan armhåret! Sitter för tillfäller och kollar på csi så jag är lite distraherad men ska nog klara av att knåpa ihop lite hetheter till:) typ som skägg-ashett om killen kan bära upp det annars blir det ju bara skit av alltihopa. Ja, jag vet att jag låter jävligt ytlig och på gränsen till lite fjortisaktig men jag skiter i vilket eftersom armhår och skägg gör i princip hela mannen...Tycker jag. Ok nu har jag flummat färdigt om perfekt armhår (FEJKET) och skägg...nästa gång ska jag flumma vidare om nått vettigare:) Om ni har tur.

RSS 2.0