Kul!

Det hände en skitudda sak innan när jag skulle knäcka ett ägg.
Då va där två äggulor! Jag blev helt paff.
Har jag aldrig sett innan. Mycket konstigt tycker jag.

Demonstrera mera

I fredags gick det förbi världens demonstrationståg utanför jobbet.. En gammal gubbe med mikrofon och en massa handikappade människor.
Va väldigt upprörda över att det är så många butiker som inte har en ramp till trappsteget in i butiken...
Men jag menar man kan ju faktiskt inte ha en ramp rakt ut i gatan heller...

Nailpolish

Fick ett ryck och målade mina naglar. Brukar aldrig göra det för dom blir ju helt förstörde efter en timme på jobbet.. Men det är ju ganska fint så länge det varar.
Och på tal om nåt helt annat så varade nakna killens privacy inte speciellt länge för nu ar det all access till hans kök igen.
Den lilla gnutta hopp jag hade byggt upp har nu blivit jämnad med marken.

Ibland blir man nöjd

Kan inte alla beställa såna här kistdekorationer ist för alla urtråkiga med röda rosor och vita liljor eller dom fantastiska med röda rosor eller nejlikor och brudslöja. Jag håller fan på att dö varenda gång men får in en beställning på en sån.. Tråkigt!




Märkte nu att mitt finger syns ju lite längst ner på den nerdersta bilden... Dåligt Freja!

Fagerhult extravaganza

Jag har kommit på att Fagerhult är ett ganska underhållande ställe ibland. För här bor väldigt många väldigt udda personer.
Första plats kommer ju ändå Anna Helge på! Hahaha hon är ju ett specialfall. Går inte riktigr att förklara så att det gör henne rättvisa. Men det finns ju inte en enda som bor i Fagerhult med omnejd som inte vet vem Anna Helge är. Heter eg Anna Helgesson tror jag. Hon har bla haft en väldigt utdragen kamp med Stjärneblad, en annan intressant människa. Man kan väl säga att dom hatar varann ganska rejält :P
Jag har inte sett henne på väldigt länge...
Sen har vi ju allas vår egen Bulan. Har ingen aning om vad han heter, men alla, och då menar jag alla kallar han för Bulan. Vet inte varför. Men han ser ju lite rolig ut.
Och nu kom jag att tänka på Flåset! Haha han hade jag nästan förträngt. Han hade kiosken uppe vid kyrkan innan. Och han andades må jag säga! Och det hördes! Han va väldigt tjock med kan tilläggas :P Och den kiosken finns inte längre. Tyvärr. Hade vatt rätt kul att gå in där och kolla nu.
Toffelgubben är ju ochså ganska intressant. Han har alltid blåjeans och trätofflor på sig.
VALDEMAR!! Ryktas att han är stenrik med miljoner på banken, men snålare människa får man ju leta efter. Gammal som gatan är han ochså för den delen.
Karin Haak är gravid igen. Unge nr 6 på väg fick jag reda på idag.
Och dansken med dom stora hundarna. Hans fru har världens pli på sin med mannens hund är helt galen. No control whatsoever!
Och finnen med mördarhunden mittemot oss. Han ser man nästan aldrig i dagsljus men sen kan man höra han typ 2 på natten.... Nästan så man hade velat börja tro på vampyrer....
Och för att inte tala om Mauri och Lena. Tror jag har bloggat om dom innan men dom platsar fan på den här listan! Ibland hör man en fet duns och då sitter man så här.. Just wait for it... Och då kommer det! Mauuuuuri!!!!!!
Jag ramlade!!!!! Hahaha Lena i ett nötskal. Jag fattar inte hur man kan ramla så ofta i en lägenhet..
Underhållande när man tänker efter.


Schema

Haha tänk att jag inte visste hur man stavade till schema. Eller jag stavade ju rätt men jag va tvungen att kolla tp 2 andra stavningar med innan jag blev övertygad om detta. Tyckte att det såg väldigt misstänkt ut..
Blev lite överraskad innan för jag trodde bara att jag skulle jobba onsdag denna veckan men nej, ska jobba både fredag och lördag med... Har blivit helt konstigt för vi har fått nya scheman och min hjärna har inte riktigt hunnit ifatt än..


Åh nej!

Jag upptävkte nyss att det är ett begynnande hål i mina jeans.... Mina favoritbrallor:(
Åh gud vad tragiskt! Det är dom skönaste byxor jag har ägt i mitt liv!
Vad sorgligt...
Och förresten, jag tror att nakna killen och gravida flickvännen redan har en unge... Eller så är det bara en övningsbebis kanske..? Men dom hade faktiskt en bebisstol i deras bil... Inte för att jag går och snokar eller så, man går faktiskt förbi deras bil när man ska tex till bussen eller ica. Så jag kunde faktiskt inte hjälpa att se den.
Så det så!

Windy

Det är helt blåsigt här... Fast väldigt soligt.
Och jag kom på mig själv med att sitta och fundera på hur den lilla lönnen utanför kan ha fårr så stora blad dom senaste dagarna. Dom är verkligen enorma nu, men dom va ju helt mini precis tycker jag.
Och så är det ju sådär jobbigt ljusgrönt överallt med. Man blir ju typ bländad! Sen när jag ändå är inne på det här gröna skiten så har jag lyckats få en lckliga lotta att blomma om. Det är jag ganska stolt över :P Blev helt förundrad när jag först såg att det kom nya knoppar och nu har den första faktiskt slagit ut.
Fan vad jag är bra va väl det jag ville ha ut med detta ;)

Aj!

Jag fick världens chockuppvaknande i morse.
Blev helt livrädd när jag blev väckt av att det ringde vid typ 10 över 8... Va iaf Marie som lite desperat frågade om jag kunde jobba idag...
Jag va ju lite lätt förvirrad men lyckades ändå på nåt vänster vakna till liv och komma iväg på en kvart. Ganska starkt jobbat tycker jag :P
Och sen lyckades jag skära mig med snittkniven. Ett jättesår! Typ 6 cm långt. Kände mig tvungen att fota denna lilla incident och beklaga mig lite....
Tyck synd om mig!


Damn it

Igår kom jag på att det inte va American Idol förrän kl 00.05 och så blev jag lite tveksam om jag skulle se det eller inte....
Men jag fick iaf för mig att jag skulle se det jävla programmet. Kollade på klockan - 23.54, tur tänkte jag för då börjar det snart.
Fick för mig att va lite energisnål och släckte lampan, och tro fan om jag inte somnar! Och det fula är att jag vaknade igen vid 2 och tänkte Åh american idol! Och sen kom jag på att lockan va 2.15..
Illa
Sen låg jag i typ en halvtimme klarvaken och grämde mig över att jag hade somnat.

Skoskav

Jag hade på mig ett par nya ballerina skor idag och dom skaver sjukt mkt! Jag har jätteont på mina hälar....
Och det va så kul igår för Stina sa att det hade kommit in en dvärg och sökt jobb i tisdags. Alltså det är faktiskt lite hemskt och skratta men det är faktiskt lite kul.
Man hade ju fått dvärganpassa hela butiken. 
Kul att man är lättroad.

Baby on the way?

Jag tror att nakna killens flickvän är gravid! Eller så ser hon bara konstig ut men det lutar starkt åt bebishållet...
Glottade lite typ igår eller nåt och då hade hon en väldigt misstänkt babybula.
Det är eg väldigt ajukt att jag har sån koll på dom men jag måste faktiskt hålla mig lite uppdaterad.. Och jag har ju fortfarande inte kommit nakna killen tillräckligt nära irl för att komma underfund med om det verkligen är han jag tror att det är.
En blå volkswagen har han iaf :P Stavas det så?? Wolkswagen? Whatever.
Kom på nu att man kan ju söka på hans namn på eniro och se om det är han som bor där. Att jag inte har tänkt på det innan...

År 2000?

Va och fixade vår knappt växelbara växelspak igår och så kollar min mormor i den där bilboken? som det står en massa om bilen i. Den har säkert ett jättebra namn som jag inte har en aning om men iaf kom vi på att bilen är en 90:a. Poängen är att mormor trodde att det va en 93:a.
Och så sitter jag där och tänker men jag trodde ju att denna bilen va typ mer än 20 år gammal... Vad är det för år???
Blir helt kall inombords när jag inte får fram vilket år det är.
2002...2003..??????? Tvåtusenått....10!!! 2010!!
Åh den är ju 20 år gammal!
Ganska tragiskt faktiskt. Och det blir ju ännu lite värre med tanke på att jag är född 90 så.. Men jaja hjärnan kan inte hänga med alltid :P

HELP!

Jag och Nike börkade precis prata om bearbaisesås. För av nån anledning trodde hon att det va min favoritsås, neb jag hatar bearnaisesås.. Det går upp ett ljus för Nike och ja javisst det, det gör du ju inte.. Hon fortsätter med att säga att pommes och bea är det bästa som finns strax efter stekt fläsk och brunsås.
Då kontrar jag med att det kan ju inte va bättre än palt - världens godaste mat, EVER!
Och så kommer hon och säger att tacos, bakad potatis, spaghetti och köttfärssås och tortillas med ost och ketchup är godare än palt. WHAT??ror jag måste säga upp bekantskapen med henne....
Hellre äta baguette än palt... Fan det dummaste jag har hört i mitt liv.

DKNY

Igår eller i förrgår eller när det nu var införskaffade jag mig en ny parfym för att uppgradera från den lite halvt tantiga saken jag hade innan. (Som jag också har fått måste tilläggas...)
Blev iaf Be delicious. Skulle tydligen lukta äpplen men jag tycker ju att den luktar mer...fresch.
Men gott!
Man blir nästan lite sugen på äpplen kom jag på nu. Är kanske det som är poängen?
Jaja nog om det.
Och jag köpte ett par nya kalligrafipennor med för jag ska ligga i hårdträning nu ska ni veta! Min chef tyckte tydligen att det va en bra idé att jag med ska texta band, så att hon inte ska behöva oroa sig om hon är ledig nån dag, vilket fick mig att få ett mindre nervöst anfall, så nu jävlar ska det textas här borta!

Kladdkaka

Jag fick ett ryck innan och gjorde kladdkaka. Med når sånt klet på. Väldigt ambitiöst tycker jag :P
Återstår ju och se om den blev god men det får man väl hoppas på.
Och jag va så sjukt uttråkad när jag kom hem från jobbet igår!
Gick rundor lite fram och tillbaka, tänkte på att starta datan men gav upp lika fort igen, kollade på Ice Age, gick rundor lite mer, kollade lite på en dålig film på 2an, kollade lite på hästhppning (!), kollade på Felon, gick och la mig pga tristess.
Och jag kan inte ens sova normalt för jag kan liksom inte sova på min vänstersida... Och jag sovet typ alltis på vänster sida så nu blir det helt fel och obekvämt.
Gud vad jag klagar nu...

Pain

Alltså hela min vänstra sida är överjävlig idag. Jag hade förträngt hur ont det gör efter man har tatuerat sig...
Och så gör det ju skitont när man ska smörja på sån kräm med. Illa. Men den är snygg iaf :P
Det va ju ganska intressant att jobba idag men, men det gick faktiskt bättre än jag hade trott. Gjorde ju inget överdrivet ansträngande.
Och sen fattar inte jag varför man ska envisas med att ha begravningar på måndagar? Då måste man ju göra allt på lördagen och då har man ju så mkt annat att göra så att det blir helt kaos.

Tattoo

Tatuerade mig idag!
Gjorde ju lite lätt ont om man säger så... Men bra blev det iaf och jag ska undvika tanken på att jag kommer att behöva fylla i den så länge som möjligt haha.
Blen en liten nice fika med Bea på duvanders efteråt. Skitgod kladdkaka.


Dålig planering

Jag ska jobba i morron... Skulle eg va ledig och jobba fredag ias men så blev inte fallet...
Lite dålig planering där eftersom Stina skulle iväg och Marie ska köra bud:P Haha men bra för mig iaf.
Och sen börjar jag bli lite lätt nervös för min tatuering... Hon sa att det skulle ta typ 1½ timme och det är ju skitlänge!! Åh det kommer göra ont..

Lillen

Jag kom att tänka på en grej innan som jag måste  få svar på.
Är nog iofs bara Bea som vet vad detta handlar om men ändå.
När vi va hos David första gången och åt paj så kom Jonte med en polare - Lillen tror jag bestämt att det var.
Sen sov vi hemma hos Kim - skitkul! xD
Och sen på nyår tror jag att det va, kan ha vatt nån annan random fest i min korridor så va Jonte där med en snubbe som jag tror va Lillen?
Så är det samma människa eller är det bar jag som blandar ihop folk?
Jag har tänkt så det knakar men jag kommer inte på det.
Och sen har jag ett svagt minne av att Lillen är han som går konstigt men då va det ju inte han som va hemma hos David? Eller?
Eller finns det kanske 2 st som heter Lillen?

Surprise

Jag blev helt chockad innan för jag gick upp, gjorde lite allt möjligt och sen hörda jag ett sånt konstigt ljud. Och så blir man ju helt paranoid, typ vad va det??
Och sen kopplar jag att det är min syrra, som jag trodde hade åkt till skolan för flera timmar sen. Hon va tydligen ledig idag.
Snacka om att bli förvånad :P

Neighbours

Mina grannar är faktiskt inte vettiga nånstans.
Dom ovanför verkar inte riktigt komma överens och för några månader sen så sa dom ju att Mauri skulle flytta men  det har ju inte blivit av än iaf :P Sen kan man höra henne vråla där uppe ibland typ: Mauri jag ramlade nästan!!!.
Underhållande men kanske inte alla möjliga tidpunkter på dagen.
Och sen är där ju han med hunden som jag inte vet vad heter som polisen letar efter. Dom har hängt här i två dar nu men jag tror hundmannen har lagt benen på ryggen. Tror han insåg att han va lite wanted...
Min teori är att det är pga hans jävla hund som är jätteläskig och som har bitit en liten flicka och son han bara släpper lös ibland. Han är iaf väldigt mysko.
Och så ska vi ju inte bara prata om han nakenmannen. Jag måste komma lite närmre nån dag så att jag ser om det verligen är han jag tror att det är eller om det bara är nån som är lik.... Nu är jag ju nästan lite excited för jag vill ju veta vem det är. Och det är faktiskt kul att han inte inser att alla gamla tanter som bor här kan se han naken i köket xD
Sen har vi ju Kerstin med skabbhundarna. Det är faktiskt lite synd om dom för hon har 3 hundar och alla är lika skabbiga. Och mammahunden får valpar med pappahunden hela tiden och nu har hon sparat en valp med så nu tror jag att hon ska inavla! Kanske är mina fantasier som skenar iväg, vad vet jag. 
Och det är jättekul när posten kommer, för då skäller dom hundarna skitmkt och om det är han mellangamle postmannen (?) brevbäraren!! så bjäbbar han tillbaka. Jag höll på att garva ihjäl mig när jag hörde det första gången!! Haha underhållning på hög nivå i Fagerhult xD
Ganska stört eg att det är så lyhört...
Jaja fortsättning följer kanske nån gång i framtiden :P

Presentshopping

Igår lyckades jag med konststycket att köpa en födelsedagspresent, och studentpresenter till hela två stycken :P
Känner mig riktigt duktig.
Blev faktist väldigt fina paket när jag väl va färdig med dom.
Nu återstår ju bara att komma ihåg vilken paket som är till vem.. Kan ju bli intressant xD
Och Åhléns är ju helt awesome. Man hittar fan allt möjligt kul där.
Och nu frågade min syrra om man kan äta popcorn till lunch.... Är kanske inte det jag skulle rekommendera men va fan, hon gör som hon vill.

Uppdatering

Alltså han som jag sa gick naken i köket mitt emot mig lär sig upprnbarligen inte av sina misstag. Kan han inte dra ner persiennerna åtminstonde?? Eller är han så efter så att han inte fattar att folk ser?
För jag står här och garvar och nervöst och vet inte riktigt var jag ska ta vägen.
Ska kanske skriva ett brev och klaga haha.

What

Alltså jag blev helt förvirrad igår för då frågade min syrra om jag hade sett american idol i onsdags. Och nej det är ju inte på onsdagar tänkte jag, men då hade dom tydligen satt in ett extra avsnitt då. Och det va sån elimination med så jag va lite sur att jag missade det... Men hon sa vilka som åkte ut iaf och till min förskräclelse åkte Alex Lambert ut!! Omg han va ju en av dom bästa!!
Och sen va det ju av nån konstig anledning american idol igår med fast inte förrän 20 i 12... Helt sent och jag va astrött men det va ju faktiskt ett bra avsnitt.
Och nu blåser det skitmkt i fagerhult.... Typ nästan stormvarning.
Eller kanske inte riktigt men nästan :P

Tattoo

Kom på att jag har ju faktiskt bokat tid till min tatuering nu. På tiden med andra ord, har ju bara tänkt göra det nu i ett halvår :P
Blev iaf lite nervös nu för jag ska göra den nästa vecka och det är ju helt snart....
Och nej bea, jag kunde slita blicken ifrån han xD Dessutom tror jag att jag vet vem det är.

Awkward

En sån sjuk grej hände igårkväll.
Om man har vatt hemma hos mig så vet man att om man står i vårt vardagsrum så ser man rakt in i köket i lägenheterna i huset nedanför oss.
Iaf så stod jag i vardagsrummet, och av nån anledning så kollar jag in i köket i huset nedanför och jag blev helt chockad. För då stod där en naken (!!!!!) man i fönstret. Och jag stod där och visste inte var fan jag skulle ta vägen. Helt chockad och så va det ju tänt med. Varför går man in naken i ett tänt kök som väldigt många människor kan se in i?
Jag säger då det.
Men han va åtminstonde inte gammal som tur var. Men ändå, snacka pinsam situation.

Cartrouble

Alltså igår när jag skulle köra till jobbet så blev jag helt förskräckt när jag bromsade för det lät helt jättekonstigt.
Typ så som det låter när man kör på dom räfflorna på vägen, så lät det. Väldigt mysko.
Va helt rädd att bromsarna skulle typ sluta ta.... Hade ju varit mindre roligt.
Hade också väldigt kul när jag skulle rulla ut markisen på jobbet och inte fick in själva kroken i öglan på markisen. Så stod jag där i regnet och försökte desperat få in den jävla kroken och efter för lång tid lckades jag iaf få ut den där markisen :P
Sen hade jag ju samma jävla problem när jag skulle få ut kroken ur öglan.... Och jag brukar faktiskt inte ha problem med det...
Men jag lyckades säkert roa någom som gick förbi :P

RSS 2.0