I-landsproblem

Jag är i Fagerhult och har glömt min mobilladdare!!!!!!!
Gaaahhh....Panik!
Och mitt batteri är nästan dött.. Jag vet lite illa att tycka att det är så hemskt men vad fan man är ju helt handikappad utan mobilen.
Eller som Kims farmor sa när jag skickade ett sms: Ja vad skulle man göra utam mobilen? När jag va ung skickade vi brev.

Åhus

Har legat på beachen i Åhus hela dan idag med några ex-hv3:or. Asnice och sjukt varmt.
Hahaha kopplade en sjukt rolig sak innan idag. Kim hittade en tia i sängen igår och vi fattade verkligen inte var den kom ifrån. Sen kopplade jag innan idag att det va den tian jag hade stoppat i bhn hemma hos Nille på lördan..... Ganska stört eg men jag antar att det verkade väldigt smart att lägga den där då.

Du ser ut som ett jävla fetto!

Jaha då har man överlevt som två sista svullodagarna :P Haha gick oväntat bra måste jag säga.
Festade ju i Hässle igår. Skitrolig förfest hemma hos Nille :D Sjukt underhållande måste jag säga. Frippe dök upp med en hel låda sprit, vi shotade upp Nilles minttu, lockade Andys hår så att han såg ut som ett troll och vaxade -JA- vaxade Nilles bröst. Hahahahahaha det roligaste jag har vatt med om på länge iaf igår i packat tillstånd. Fungerade ju inte jättebra eftersom det fortfarande sitter kvar lite hårtussar på bröstet medans andra delar är helt bara men fulla med typ blåmärken. Ser för jävligt ut!! Tycker dock lite synd om han idag eftersom han nog har sjukt ont..... Men jag varnade honom faktiskt (A).
Strulade med Nille i hallen :o Trodde jag aldrig skulle hända men... Han bara kom från ingenstans och bara Freja, jag har inte strulat med dig.... Och nej det hade han inte innan gårdagens lilla incident... Vet inte riktigt vad jag tänkte men wth det va ju ganska anat.
Kim berättade i morse att jag tydligen hade sagt till honom att jag skulle ha sex med han ikväll, kanske på en toalett. Hmmm....
Anyways så kom vi iväg till Björket, folk grät och folk spydde och alla hade allmänt kul. Tror jag iaf. Jag hade hur som helst skitroligt :P Och det är ju huvudsaken eller (A)
Följde av nån anledning med Nille, Emma och Frippe när som skulle köpa pizza och Nille blev skitsur för att han aldrig fick beställa. Frippe hann fan få sin pizza innan Nille beställde :o
Kims farmor väckte oss vid halv 2 och då kände jag att det är nog dags att gå upp nu.
Sen frågade Kim mig om jag ville ha mina mackor rostade eller råa haha.
Sen drog vi hem till Emma och solade och badade i hennes pool. Blev dessutom islängd av Kim när man äntligen hade torkat..... Ett jävla sätt det där.
Sen åkte vi tillbaka till Kim och gjorde pizza. Eller jag och Kim gjorde, Nille värmde frusna tacos och emma åt en paj som hon brände :P
Tåget hem va 10 min försenat och jag blev helt förundrad när vi kom fram till stan bara 3 min försent.... Illa att dom inte kan gasa på så mkt hela tiden.

Jaha

Då blev det en change of plans till igår eftersom alla va allmänt förvirrade och ingen ville dra hem till Dennis. Så jag och Bea bestämde oss för att kolla in Johnny Depp filmer hemma hos henne ist.
Miss Erica dök upp efter ett tag och efter en hel del tjatande lyckades vi även få Snygge-Dennis och Råttan att dyka upp.
Eftersom dom inte ville se nån Johnny Depp film blev den en sjukt dålig film -Dennis!!!- The Others tror jag den hette och Taxi som Erica först verkligen inte skulle se men sen va det hon som bestämde att vi tvunget skulle se den. Udda.
Iaf snyltade skjuts med The rat hem och tvingade mig själv upp ur sängen typ vid 10....
Ska åka till Åhus men Kim och co om ett tag. Vädret känns ju lite på gränsen här iaf men pojkarna antog att det va finare väder i Åhus eftersom det va soligt i Hässle..... Haha dom är ju så söta :P
Hur som haver så ska vi till Björket med hässlarna ikväll. Förfest hos Nille :P Kommer nog bli nice.
Och denna gången ska jag försvara min sovplats hemma hos Kim!!

Change of plans

Efter ett litet spontant infall från Bea igår så skulle vi eg kolla på film och dra till Biljard i morron. Men nu ska vi tydligen ha filmkväll hemma hos Dennis istället :P
På tiden att vi ser hans lägenhet måste jag erkänna.
Nu måste jag bara ragga sovplats hos någon.... Men det ska jag nog lyckas med. Hoppas jag.

Lycklig

Haha jag är ju inte riktigt som andra människor men fan vad jag blev glad precis. Såg en Prison Break reklam!! 6 juli it is.
Här är en som kommer sitta bänkad framför tvn. Iofs har det flippat ut lite men man måste ju få reda på hur det slutar. Fatta vad jag har längtat :P
Sitter dessutom och lyssnar på Josh Groban vilken jag aldrig trodde att jag skulle göra... Känner att det här börjar bli lite väl mkt. Tror jag ska joina Bea i hennes pojkvänsjakt inom en snar framtid.

Svullovecka

Haha jag och Bea är verkligen störda!! Denna veckan har verkligen varit extremt fet. Känns som att man får leva på vatten en månad sen för att väga upp detta...  Har för övrigt umgåtts med henne nu i 3 hela dagar :S Weird. Men I love it!!
Iaf så va vi ute med deras båt igår :P Asnice. Åkte till Sölvesborg åt glass och hem till stan igen. Skitvarmt va det. Plus att hur härligt är det inte att sola på en båt emellanåt?
Sen åkte vi hem duschade och tog sen tåget till vårt numera andra hem Hässleholm. Kim och Nille lagade mat, eller Nille gjorde, vet inte riktigt hur mkt Kim deltog efetrsom han lyckades tränga in sig på ett minimalt utrymme mellan mig och Bea i soffan när vi kom och sen flyttade han inte på sig(!!!!). Men iaf så fick vi korv och pommes. Väldigt kreativt och även om Nille sa att vi skulle få varsin korv så trodde jag inte att han menade allvar. Sen tvingade vi han att köpa Ben & Jerry's (A) Gott. Måste ju fortsätta vår svullovecka :P Sen kollade vi på den oanständiga versionen av Pirates :P Väldigt intressant hahaha. Inte riktigt men den va iaf bättre än Ridskolan 1 och 4 tillsammans. Utomstående fattar inte varför vi kollade på porr men man måste fan lära känna det gänget för att förstå tjusningen med grupporrtittande :P
Eller som Emma sa: Dom ska kolla på porrfilm och ha gruppsex och få orgi. Inte riktigt säker på vad få orgi betyder men jag antar att det va negativt.
Blev tyvärr inget gruppsex även om vår kära Kim levde upp till sitt rykte som min och Beas numera gemensamma pojkhora. Kändes som att vi båda satt och mosade hans händer när vi kollade på Inside. Fick även veta lite väl mkt om Kims morbida tankar. Brösthåret kollade också in en snabbis men stack ganska fort igen...
Anyways så sov jag hemma hos Nille eftersom jag inte vågade sova nån annanstans.... Haha han hade väldigt intressanta briefers på sig som hade ungefär 0 resår kvar.
Haha min mamma ringde precis och hon är ju för söt. Hom frågade mig om jag hade grattat Gustaf och så frågar jag när han fyller år. Och så säger hon igår. Hahahahaha jag vet ju knappt när jag själv fyller år.. Men det va ganska kul.
Men iaf så åkte jag, Bea, Nille och Kim hem till Emma idag och solade och bedade och hade allmänt roligt. Blev en hel del skitsnack och skvaller om diverse människor. Kim va hungrig typ en haltimme efter han hade ätit frukost så vi beställde pizza vid typ 5. Blev en del udda juckande inne på pizzerian :o Men wth jag är ju inte förvånad.
Är man överkåt så är man:P

Måndag

Haha frågade precis Bea om det va måndag idag :P Det är inte bra att ha såhär mkt fritid för jag har inte koll på nånting längre. Har istället umgåtts väldigt flitigt med hässlarna och haft allmänt kul.
Har gått på stan med Bea idag. Nice och väldigt varmt. Behövde tydligen lite hjälp att välja blommor till en brudbukett med.
Och sen fick vi ett sånt impulsbegär till så nu har har vi tvingat David att laga mat till oss ikväll :P Spaghetti och köttfärssås blir det nog.
Nu sitter Bea och rakar benen med en väldigt udda apparat och tycker att jag ska satsa på Brösthåret....... Får tänka på den.
Men hursomhelst ska vi till Mr.BC i morron och kolla på den oanständiga versionen av Pirates :P Tror det va Beas jävla idé som jag blev indragen på... Dessutom tvingar hon mig att sova hos Nille så att hon kan utnyttja Kimsan.. Men den bjuder jag på.

Incest

Va och grillade vid Finjasjön igår med Bea och Erica och hässlefolken. Skitkul faktiskt. Jag och Bea tog det på största allvar och marinerade kött och när vi väl kom fram så dissade alla dom eftersom vi hade soja i så att köttet va helt svart..... Men screw you för det va asgott :P 
Vi hittade nästan rätt med en gång dessutom, körde bara ut i terrängen 2 gånger eller hur Erica ;)
Efter maten ville jag göra en majbrasa och vi eldade pinnar och papperstallrikar samtidigt som vi grillade marshmallows. GOTT!
Då kom David med världens bästa kommentar för vi pratade om incest av någon okänd anledning.. Iaf så sa han: Incest är ok så länge man håller det inom familjen. Så jävla klockrent!!
Sen spelade vi kubb girls vs boys och konsyigt nog förlorade vi trots att vi hade hjälp från Schweiz.
Iaf så åkte Bea Camaro till Metchi medans jag och Erica satt och va grymt avis på henne..... Va sjukt dött där så vi drog vidare till biljard eftersom Bea inte kan släppa taget om författaren. Illa. Men han va inte där så det va rätt åt henne :D Dock va där en sjukt het ny bartender. Damn!!
Drog en snabbit till t-baren innan vi åkte hem till Bea och kollade på Pirates. ÅHHH 3an är så sjukt bra!! Jag gråter alltid i slutet.. Jättesorgligt ju. Men men gick och la mig vid typ 04.50 sådär lagom trött.

Såhär kul hade vi igår :P

Midsommar

Va hemma hos Emma igår... Väldigt underhållande faktiskt. Lagade faktiskt mat själva och vi gick från 2 tänkta liter jordgubbar till typ 8 liter.... Men gott va det. Sen åkte Gina och Bea och köpte typ 2.5 kg godis. Gott!
Vi hade dessutom ett väldigt intressant girltalk med snygge-Dennis:P Fick veta lite too much igen men det va askul. Tog aslång tid att få honom att fatta vem som hade legat med vem och vem som har strulat med vem och vem som är het och vem som är ful etc. Lyckades dock komma ihåg en del av våra braiga smeknamn :P Plus att Dennis har världens fulaste skratt. Fattar inte riktigt om han va seriös men.
Lite för mkt eyecandy trots att Bea försökte hindra mig.... 
Men överlag en väldigt fancy midsommar :)

Hässle

Jobbade igår...Sjukt segt att gå upp men man tjänar ju pengar iaf :P Sjukt mkt att göra men det va iofs rätt kul.
Fick et infall på vägen hem och stack hem till Emma och grillade med Mr BC och Gina. Skitkul.
Sen kom Kim och Jeanette och då skulle vi säta upp ett partytält som vi skulle sitta i idag. Till det första tältet fattades det en massa pinnar så vi tog ett annat. Gick ganska smidigt när vi väl fått ihop alla pinnarna med varann. Dock kom viunderfund med att det aldrig skulle få plats mer än 10 pers i det lilla tältet så då kom nån smart person på att vi skulle sätta upp det andra med eftersom det gick så bra.
Vi började bygga och kom på att det fattades en hörna så vi fick tejpa ihop pinnarna i den ena hörnan. Alla stog och höll i nånting och så släppte det på nåt annat ställe ich så blåste det och vinglade och alla va helt pissed off. Tillslut brakade allt ihop och alla stod och asgarvade. Jag kan ju säg att det gick inte snabbare med tält nr. 2..... Dessutom lyckades vi säta på taket ut och in.... Smidigt värre men kul va det :P

Stop it !!

God damn det är fan illa att va tänd på folk som är upptagna... Men jag kan faktiskt inte hjälpa det. Och det är ju inte bara jag som vill ha han... Så kan det gå när man är överhet.
Och jag och Bea skulle ju sluta slampa kom vi fram till. Med undantag för ovanstående då såklart. Även om den chansen är ganska minimal... Tyvärr...

Ångest

Yes då börjar ångesten smyga sig på så smått. Insatta människor vet vad jag menar :P Fan jag måste sluta slampa!!
Besökte arbetsförmedlingen med Simme, Bea och Simmes polare innan. Fan stort steg in i verkligheten.... Hmm känns sådär. Blev donken efter det - 4 plusmenyer och 4 colaglas :P
Sen tvingade jag med Bea till ett impulsbesök på ungdomsmottagningen. Väldigt intressant eftersom hon träffade ett ex där... Det är nog den sista platsen man vill hitta ett gammalt ragg på :D
Men nu ska jag och Bea kolla på Pirates och dreggla över Johnny Depp och orlando Bloom och glömma alla våra manproblems...

Brösthåret

Alltså fan vilken kväll det va igår... Så jävla kul. Förfestade som sagt hemma hos Kim som duschade när vi kom. Jag och Erica och Bea hade dock en skitrolig händelse i trapphuset :P Jag stog och ringde på dörrplingen och efter ett tag så kopplar jag att den inte funkar. Då kommer Erica och räddar situationen genom att utbrista Ja men flytta dig! Och banka på dörren. (Något som hon starkt förnekar av någon udda anledning...)
Men iaf ölen började pimplas och fler folk dök upp och sen gick jag och Kim och köpte blannevann på OKQ8/Statoil... Mitt minne är inte som det ska för tillfället :P
Raggade upp Metchi och co på vägen hem och sen va hans lilla lägenhet väldigt full.
Folket va packat och alla strulade i princip med alla.
Jag lyckades dessutom säga till den väldigt upptagne - och väldigt hete -  Frippe att det va synd att han hade flickvän några gånger för mycket...
Moving on to några intressanta toabesök som alltid involverade 3 pers när jag va där iaf :P
Satt sen och pratade analsex med Snygge-Dennis, det va väldigt intressant måste jag säga. Fick dock veta lite för mkt om hans sexliv.
Sen stack vi iaf till Björket och då kom vi på att nån -David!!!- hade spytt i trappan så att man fick hoppa över 2 steg för att inte gå i den... Skitäckligt!
Ranglade iväg, stannade i typ 1 timme innan vi hittade Brösthåret. jag blev helt sur för att Jeanette? hade stulit min sängplats så jag sov hemma hos Brösthåret ist. Ytterst intressant. Lite jobbigt eftersom han skulle iväg och jobba vid typ 7 men det va det värt :P
Men en sjukt rolig kväll va det iaf :D

Björket

Tänkte slänga ihop en liten snabbis innan jag drar mig till tåget till hässle. Ska förfesta hos Kim - som jag inte ska ligga med Bea! - innan vi drar vidare till Björket. Lika bra att fortsätta festa när man ändå är i farten.
Kom dessutom på att min mamma lämnade ett nästan fullt ölflak här från igår så nu jävlar ska här festas!!
Jag måste erkänna att jag är sjukt nyfiken på om Brösthåret kommer ikväll.... Hade varit ytterst intressant om han gjorde det måste jag erkänna...:P


Fy fan vad vi är bra!!!!!!!

Jag har fan tagit studenten!!!!!
Jag fattar ingenting... Fatta vad man har längtat efter denna dan men när man väl stod där i skolan och väntade på att springa ut så ville man fan bara stanna kvar.... Men fan vad nice det va! Haha vi kunde inte studentsången, det spöregnade, fick nästan nackspårr av ala blommor men fan vad kul vi hade på flaket sen.
Blev lite sentimentalt när vi ät men inte alls lika mkt som jag hade trott.
Blev Banken på kvällen...Inte alls lika kul som jag hade förväntat mig trots att poodlarna va där :P
Träffade bara 3 från klassen trots att typ 10 skulle dit.
Körde ett snbbstrul med Kim innan jag och Bea drog hem.
Fan vad jag kände mig död när jag vaknade i morse.......

Pojkhora!

Va hemma hos Kimsan igår ock kollade på film. 2 väldigt dåliga filmer måste jag säga... Last house on the left som jag inte riktigt fattade varför den hette och Fredagen den 13 som va sjukt b.... Men där va dock en ytterst het kille med där som inte dog:P
Menmen kul va det. Frippe kom och utbrast Fuckface (?) Kan ha vatt nåt annat med men själva poängen är iaf att alla vände sig mot han ungeför som att man brukar bli kallad det.... :P Han är ju så söt.
Hade en hel det intressanta diskussioner. Nille sa tex snopp ett antal gånger och sen fick Bea ett skrattanfall och fattade inte varför han sa snopp... Fortsatte sen med att folk blev kallade för pojkhora och kvällen slutade med scener ur ridskolan 4.
Bea va nog trötast av alla eftersom hon utbrast efter ca 1½ timme in i den 2 timmar långa filmen: Har vi bara kollat i en halvtimme????
"Nej Bea detta är del 2"
"Jaha så vi har sett en timme och en halvtimme?" Jag säger då det.
Efter ett toabesök försökte Kim skrämma mig med en mask över fejan men misslyckades ganske rejält eftersom han bara morrade lite i mitt öra...Hahahaha. Det där får han öva på tills nästa gång.
Sov hos Kim och gick upp sådär vid 12.20 innan idag....
Är dock lite sur på dig Bea eftersom du skulle ju hindra mig från precis detta!! Vad hände med "Låt mig inte sova där själv??"
ALLTSÅ!! Jag fattar inte att jag ska ta studenten i morron....Helt jävla sjukt. Sista dan i mitt liv som jag behöver umgås med Monica :P Det är ju dock lite positivt.
Men nu skiter jag i detta för nu ska vi snart dra till biljard :P

Desperat

Ok...Detta kan framstå som lite smått desperat men jag måste fan berätta om gårdagens sexsammankomst :P
Jag och bea fick för oss att vi skulle festa och så kom kimsan, nick, erica, emma och sandra hem till mig. Nick drog snabbare än snabbt men vi andra hade skitkul.
Satt och pratade sex från 20.30 till 00.30 ungefär...
Mkt intressanta samtal och demonstrationer med cykelpumpar...
OCH så fick vi varsitt penispaket:P Eg smarties och kinderägg men det va sjukt fint.
Haha kvällens bästa va ändå när alla skulle gå och kebabbe 2 kommer och skäller på oss för tydligen så störde vi honom och lät fruktansvärt mkt..... Hmmm konstigt att han som bor längst bort klagar och inte han som bor brevid mig :S
Menmen kul va det :P

Karnival

Karnivalen va fan asbäst idag!!
Förfest hos lisa vid 8, men jag kom dock typ en timme senare eftersom emma inte lyckades vakna i tid....Hrmm!
Men som sagt askul va det. Vår klass va fina paket, och mitt blev senare "stulet" i tivoliparken.. Inte för att jag saknar det så mkt men.
Blir banken ikväll ska bara ragga förfest först...

Gaaaahh!

Bal idag!! Lite smått scary faktiskt...
Pratade med min baldejt igår och han sa att han planerade att "anlända" hos mig vid halv 4...  Ganska gulligt sms må jag säga :P


Banken

Va som sagt på banken igår och det va väldigt nice!
Va först hemma hos emma och spelade wii...Sjukt kul måste jag erkänna.
Iaf drog jag och emma och tina in till stan vid typ kvart över 11. OCH!!!! Ladies and gentlemen....*trumvirvel* Jag behövde inte visa leg!! Ha! Så glad har jag inte blitt på länge. Vakten bara kollade på mig och nickade :P NICE!
Känner mig väldigt stolt faktiskt.
För övrigt va det skitkul inne på banken. Ovanligt bra musik och sjukt mkt folk. Han daniel från skilda världar va dj btw :P Det va ju lite kul. Där va dock rätt mkt udda människor som va antingen aspackade, gamla - typ 40+ eller bara allmänt creepy.
Lite action med för den delen :P Tina blev nästan nerslagen och sen brottade en vakt ner en människa:P Det va ganska skitkul.

Strumpbyxmassakern

Fick ett infall innan och bestämde mig för att dra med till banken ikväll. Så skulle jag dra på mig ett par leggins och när dom väl är på så märker jag att det är hål i dom på vaden.. Whattahell??!!!! tänkte jag för då har jag antagligen vatt lite för dragen och inte märkt att jag hade förstört dom förra gången jag använde dom....Ooops (A)
Iaf då rotade jag fram ett par strumpbrallor och tro fan om jag inte kör en nagel rätt igenom dom.....
Så jag gräver längre in i garderoben och hittar ett par mörkblå leggings men det såg helt sjukt ut till den svarta kjolen så jag fick gå och köpa nya...
Ibland är det inte lätt att va klantig...

Skummt

Haha denna skoldan va helt knasig. Vi gick till svenskasalen men vår lärare kom aldrig. Sen gick Sofia och frågade i hennes lärarrum och då va hon tydligen på nån föreläsning i aulan. Så vi gick och åt och väntade på att den skulle ta slut, och sen gick vi tillbaka till lärarrummet och då skulle hon tydligen va i klassrummet. Iaf så gick vi dit och då hade hon ju inte vatt på föreläsningen utan suttit där hela tiden och väntat på att vi skulle komma! Haha så jävla idiotiskt av oss eg att inte kolla om där va nån inne när vi va där från första början. Men men ett vg av Kerstin Ryden sitter ju inte helt fel :P

Muffinspapper och lejonsvansar

Yes då va näst sista tisdagen avklarad! Lyckades dessuton åstadkomma en klasskylt till karnivalen i oanständigt skrikiga och verkligen ej matchande färger. Men syns gör den iaf och det är ju huvudsaken.
Har dessuton slått in min flyttlåda i muffinspapper:D Den blev väldigt fin om jag får säg det själv. Och för tillfället så sitter jag och pillar på min lejonsvavs till skattjakten i morron. We look like shit men vem fan bryr sig??
OCH för övrigt så fick jag en mindre chock igår för min baldejr RINGDE (!!!) mig. Jag fick ett mindre anfall för jag kände ju inte igen numret och så sa han hej det är Dennis... Och jag satt har helt förvirrad och bara Dennis,Dennis....Snygge-dennis?! :S.....Dennis????? Haha sen när han sa baldejt så fattade jag ju vem det va.
Vi fick btw vår årsbok idag men det va fan den fulaste jag har vatt med om!! Katalogform och utan ö-kronorna! Dålig stil måste jag säga.

Varmt!

OMG det har vatt stört varmt idag. Lite tragiskt att man va tvungen att va inne typ hela dan men vi fick sluta lite tidigare iaf :P
Stack in till stan och fikade med Bea och Sanna efter skolan.. Riktigt mysigt. Vi kom även på att et är sjukt kul att kolla på folk och att det är väldans många gravida människor för tillfället. Eller om alla gravida va på samma stäle samma tid.. Fast det är ju inte så troligt eller??
Lyckades även med konststycket att skicka ett sms till en viss männska från Fridas mobil såatt han inte skulle fatta vem det va... Men smart som hon är sa ju Frida att det va jag som hade skickat det så nu måsta jag nog säga upp kontakten med han....:S Han blev nog ganska sur verkade det som. Men men nu ska jag ut i det fina vädret :P

RSS 2.0