Vinslöv - plötsligt en förening

Vinslöv va målet för gårdagens festande! David lyckades få alla andra att göra maten, men man måste ju erkänna att pajerna va goda:)
Vi lyckades även få dit Jonte, ära Jonte som man inte har sett på typ 2 månader.... Så sjukt härlig den snubben. Han lyckades på nåt konstigt vänster lura i mig och Bea att han skulle missa studenten för att han skulle in i fängelse..... Han hade tydligen misshandlat nån så illa att det räknades som mordförsök. Haha skitkul Jonatan!! Det fula är att vi trodde på det. Men men han är rätt snäll eg.
Sen lyckades jag och Bea övertala Kim att vi skulle med han hem och spela guitar hero. Och for your information så lyckades vi även med konststycket att sexchatta med David. Man får mkt gjort vid 3 snåret på mornarna. Sov som en gris i Kims assköna säng! Fick dock stå ut med att dela den med Bea....Som lyckades väcka mig vid halv 10 (FAN, vi gick ju och la oss vid halv 4!!). Men men den största chocken va ändå att Kims söta farmor kom vid typ 11 och bara Sover ni? Oj det är ju tjejer!
Alltså en sjukt härlig onsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0