FEST!

Underhållande lördag!
Gick inte och la mig förrän vid 7 på morronen.... Men det va ganska sjukt kul iaf :P
Förfest hemma hos Nille med sjukt mkt folk i hans lilla etta :P Blev lite lätt rökfötgiftad ett par gånger och mina och Ericas toabesök blev lite störda ett par gånger men annars va det very nice.
Blev utslängda av nille vid kvart över 11 för att nåt smart fanskap hade hällt sprit på hans data..
Drog till Björket, drog vidare till Qbar vid typ 20 i 3, drog till korv-eriks för att ragga efterfest utan att lyckas speciellt bra.
Kom på att vi ville ha pizza men inga ställen hade öppet så vi drog hem till Kim och värmde lasagne i 40 min istället.
Skitlång tid tog det men den va ju iaf god :P
Hade även ett väldigt underhållande samtal med Cristian i köket.
Men men det va jävligt skönt att sova sen även om man inte sov spec länge

Oh no

Igår när jag skulle sova så tänkte jag helt plötsligt Oh NO jag glömde skriva betald på en beställningslapp. Stört.
Och sen skulle jag tydligen planera in en tapasnight den 21 april. Trevligt trevligt säger jag.

Zen

Sitter och kollar på min zen almanacka som i mars månad har en bild på höstfärgade löv. Lite udda men det är faktiskt ganska relaxing.
Är tydligen lönnträd vid saiho-ji templet i Kyoto i Japan.
Sen va jag lite lätt förvirrad idag för jag va säker på att det va tisdag, och så råkade jag skicka iväg ett bud som eg skulle ut i morron... Men det gjorde tydligen inte så mkt för hon va stammis på Blomsterhallen, så hon fattade. Eller nåt.

!

Jag har skitont i mina ben! Eller typ jättemkt träningsvärk men jag har inte gjort nåt som man borde få träningsvärk av... Mysko.
Och världens roligaste sak hände på jobbet igår. Vi hade ett bröllop och brudens svärmor skulle hämta buketterna. Det va vita tulpaner iaf. Tar fram dom ur kylen och svärmor blir helt tyst...
"Jaha...... Eh, jag hade förväntat mig nåt helt annat... Jag trodde den skulle va större.."
Märktes tydligt att svärmor inte gillade brudbuketten och hade nog inte pratat spec mkt med den lilla bruden som ville ha en liten brudbukett xD
Och svärmor va nog inte överlycklig över att det va tulpaner heller :P
Roligt moment nr 2 va när Stina skulle sätta blommor vid bänkraderna i kyrkan och ger sig ut i regnet med en hink tulpaner och kommer tillbaka 45 (!) min senare. (Det tar typ 3 min att gå till kyrkan) Iaf hade hon skyndat sig in i kyrkan och så hade det varit ett dop där. Jag kan verkligen se detta framför mig :P
Tror hon tyckte att det va lite lätt pinsamt.

Don't mess with our coffebreak!

Jag blir så trött på folk ibland. Folk som kommer in och ska ha en bukett och frågar "Dom här blommorna är väl ganska färska?"
Nej vi säljer gamla blommor till er.
Eller dom anstormningarna som alltid kommet när man ska dricka kaffe på eftermiddan. Det är alltid lugnt när man går bak, och så hinner man hälla upp en kopp och sätta sig ner och då jävlar passar folket på att komma. Irriterande.
Sen fick jag ett nervöst anfall med när jag kom på att jag ska provjobba på solbacken nästa vecka. Scary.
Men dom lät snälla iaf, alltid ngt.

Hello Kitty

Idag när jag va ute och gick så hittade jag en Hello Kitty bh i en buske. Den bara låg där och såg använd ut...
Och så va det typ strl trippelA.. Mini.
Onödigt att köpa en så liten bh, behövs ju inte. Får ju inte plats nåt i den :S

Osmart

I förrgår eller när det nu va så ringde min mormor och sa att hon pch Leffe behövde hjälp med att dra upp hans bil (som han för övrigt har sommardäck på) för att dom (Leffe) hade kört fast och stod med halva framdäcken nere i lera.
Kommer iaf dit, och då står han uppe för en liten backe på typ en liten äng.
Och inte så konstigt att man hade fastnat för ingen normal människa hade kört upp för den lilla skogsvägen i början och man hade verkligen inte försökt sig på att vända där. Ännu mindre om man inte har vinterdäck. (Ja det är mkt snö i Fagerhult)
Efter lite knuffande insåg tom Leffe att vi aldrig skulle få upp bilen själva så då fick vi inleda mission Hitta traktor.
Efter en 20 min kom iaf traktor-Svenne och drog upp Leffes bil och det va faktikst något av det mest underhållande jag har vatt med om på länge eftersom Leffe lever efter mottot "om man får sladd, kör av vägen eller dligt kan man fan inte köra bil"
Skrattar bäst som skrattar sist säger jag!

Köldskador

Igår när jag skulle åka till jobbet så hoppade det på en människa på bussen som bara hade kortärmat på sig :O Jag höll på att frysa ihjäl bara av att se på han. Det va ju ffs minus ute! Galet. Och t-shirten va röd om nån undrar.
Och sen bad min mamma mig att downloada? en låt med jan johansen och jag bara fine vilken?
Ta min hand och börjar sjunga på "se på mig"
Mamma menar du se på mig?
Ja så heter den! Jag fick inte riktigt ihop det.
OCH förresten, en sak som jag har tänkt på skitlänge!
Vad är det för skillnad på marmelad och sylt?

Johan :D

Johan inne på Mellqvist är fan världens underbaraste människa!
Står ock bankar på dörren kvart i 10 och ser ganska stressad ut. Då har dom i kyrkan på nåt sätt lyckats skava av en bit färg på ena hörnet på den vita kistan så han ville ha nåt och täcka det med. Fick iaf med sig 4 rosor och va ytterst nöjd.
Kommer tillbaka 4 timmar senare med två träbitar i näven. Då har han lyckats förstöra en kista (!!) som fastnade på den skenan i bilen. Beklagade sig lite över dom kassa masonitskivorna i kistorna och när han dör ska han minsann inte ha en sån kista!
Besök nr 3 ca 2 timmar efter det. Kommer in genom dörren: Har ni facebook? Vad heter ni i efternamn?
Hur kan man inte gilla den människan?

Prison Break <3

Övervägde att gå ut ett tag nyss men sen fastnade min blick på min kära Prison Break samling så jag tror att jag ska umgås lite med den först :P
Det måste va världshistoriens bästa serie. Nånsin. Förutom slutet men tom det är ganska bra när man tänker efter.
Och sen tog det ju typ 3½ säsong innan jag insåg att Lincoln faktiskt också va ganska het... Efter Michael och Sucre då men ändå:P
Vad ska man säg, I love it!!

Creepy

Jag blev helt chockad nyss när jag insåg att jag inte hade bloggat på typ ja sen i fredags.
På nåt konstigt vänster va jag bergsäker på att jag bloggade igår men obviously not....
Anyway så fick jag veta världens sjukaste grej på jobbet i lördags.. Omständigt värre är vad det är :P
En annan störd grej är att i natt så vaknade jag av nån udda anledning och så låg jag och försökte somna om men det gick inte så bra, för sen kom jag på att jag ba tvungen att gå på toa.... Vilket ät sjukt konstigt det med för jag brukar aldrig gå på toa mitt i natten.
Iaf så går jag och lägger mig igen och sen när jag vaknar nästa gång så hittar jag min mobil brevid mig i sängen ! Och jag fattar verkligen inte hur den har hamnat där :O Mystiskt.

RSS 2.0