Megainlägg

Måste ju bara berätta lite om den senaste tidens händelser. Lite småtragiskt att det va sista praktikdan idag men måste säga att det har vatt den bästa praktiken!!
Jag och Lina blev tex mutade med pizza och rödvin på Cyrano om vi jobbade en tille längre i förrgår.... Mkt trevligt måste jag säga. Haha och vilken jävla servitris vi hade! Vi fick vänta skitlänge på bord eftersom vi va 5 pers som skulle äta... Men sen kom Moshi och satte sig med oss och vi trängde glatt ihop oss - alla 6 vid ett 4-mannabord. Lite trångt men mysigt. Så kommer servitrisen och frågar Johanna -Ska hon sitta där? och pekar på Moshi. Moshi satt och gapade och Johanna sa skitförbanat ja och servitrisen sa Ok...men det blir trångt. Jävla retard.
Och för att göra det hela ännu roligare kom Joakim och satte sig med oss :P Det är fan inte illa pinkat att sitta tre pers på ca 1 m bord!
Sen ville Moshi ha en karaff rosévin men vår lilla störda servitris sa taa det va samma som en flaska. Men Moshi och servitrisen förtsatte att tjata om karaff/flaska/karaff/flaska tills servitrisen gick och hämtade en flaska (!) som hon senare tappade i golvet. Minst sagt kul må jag säga.
Och bara för att göra historien lite bättre så kom Moshi in i butiken dan efter vid typ 1 och alla bara jobbar inte du Moshi??? Men nej då hade hon kommit in till jobbet med en cola i näven och utbrustit "Jag är bakis idag, bara så ni vet!" Sen hade hennes chef sagt till henne vid typ 12 att hon skulle gå hem för hon gjorde ändå ingen nytta xD
Och bara för att klaga lite så jobbade jag mellan 8 och halv 7 idag....Lite jobbigt men vad gör man inte?
Gick dessutom och åt på Condeco med Lina senare och det va väldigt nice faktiskt. Och bara för att göra bea pissed off drack jag öl och inte vin. Tydligen va öl inte tillräckligt fancy för gbg? Udda tankar...
Jag säger då det aldrig har väl jag supit så mkt med en praktikplats som jag har gjort dom här 3 veckorna...

Kul!

Denna dan har vatt så sjukt lån eg men det har vat ganska kul emmellanåt... En människa hade tydligen vatt på östra och skulle ta ut sin p-stav men den hittade dom inte så hon fick åka till sahlgrenska ist...Sen försvann lina och johanna körde ut till en kyrka så jag blev lämnad kvar helt själv i butiken. Men det va iofs ganska kul.. Kom in en hucklekärring som såg ut som fan....men hon köpte en orkidé :P
Sen ser jag att johanna kommer tillbaka men hon fastnar på bar italia som vanligt och så står hon med mobilen och så ringer det i butiken... Och så står johanna på andra sidan gatan och ringer till mig och frågar om hon får dricka kaffe med några där xD Latare människa får man fan leta efter:P Och bara för att göra det hela mer komiskt så utbrister hon när hon kommer in "FREJA! Har du saknat mig??" Haha ytterst roligt irl.

Saknad :)

Uppenbarligen är jag ytterst saknad hemma i kära skåne (iaf av ett få antal pers) och ni kan förvänta er ett återseende av högsta grad! Även om det hade vatt nice att stanna här ett tag till...
För övrigt så går min smygfotografering inte så värst bra. Ni kan nog förvänta er att inte få se några bilder tyvärr...
Gjorde dessutom gbg centrum osäkert igår :) Spottade säkert 6 jif-gubbar! Ni vet det där rengöringsmedlet...Dom va fan överallt och gav ut gratisprover. Udda.. Inhandlade dock 2 tröjor på Topshop och en studentkofta på Pepper :P Fast jag kom på när jag kom hem att den jävla koftan kommer ju inte värma nånting! Smart Freja! Men den är iaf skitfin så jag får väl överleva lite förfrysning.


Brudbukett

Då har man fått göra första brudbuketten på praktiken då :P Blev lite smått chockad när Lina sa att jag skulle göra den men bra blev den :D Iofs va det en väldigt lätt brudbukett men ändå.... Kul va det. Annars har det vatt sjukt dött idag... Hade inte en enda kund mellan halv 5 och 6 så vi stod och slog in chokladpaket och klippte studentband bara för att ha nåt att göra.... Haha det va rätt slappt.
Har för övrigt gått och smågarvat åt Lina hela dan eftersom hon sa damn! med en sjukt bred skånsk touch x antal gånger idag. Haha hon är så härlig den :)


Ledig

NICE!
Då va man ledig i morron :P Dock lite deprimerande att man missar sista 3:3.... Och med världens bästa tema dessutom. Riktigt illa men vad gör man?
Känner på mig att jag kommer sova typ halva dan i morron. Har vatt en sån seg dag idag! Trodde fan aldrig att klockan skulle bli 18.. Städade tex en nållåda och skar papper... Väldigt givande (not) men ganska skönt att slippa tänka xD

...

Inse att jag har verkligen inget att skriva om.... Det har fan inte hänt nånting här på skitlänge eftersom jag lyckades bli sjuk lagom till helgen.. Illa men sant.  Menmen skit samma. Nu ska jag göra nåt vettigt.

Hetingar

Bara för att jag är grymt uttråkad och lite halvsjuk ska jag skriva ett blogginlägg till idag:P Och of course så kommer det hamdla om hetingar, och för dom insatta kan jag meddela att dessa två slår nog fan fejket.... Och då är man inte lite het vill jag lova. För intresserade människor så jobbar dom på Bar Italia i gbg :P Mkt nice med tanke på att blomsteraffären ligger mitt emot :P
Som sagt ytterst heta män får jag lov att säga xD

Grill

Då har det hårda utelivet börjat då.
Hade ju som sagt afterwork igårkväll och det var väldigt fancy om jag får säg det själv. Bellini, tapas och rödvin, kan det bli bättre? Efter ett impulsivt infall drog min lilla praktikplats och jag med Bar Italia till Grill och drack champagne :P Typ 8 flaskor på 11 pers :P Det är så det ska va :D
För att inte tala om dom ytterst heta männen på Bar Italia.....God damn! Eye candy ftw.

Prinsgatan

Är fan astrött av nån lite småudda anledning eftersom jag sover ganska mkt....Men iaf så är det skitkul i gbg! Jobbar med helt sjuka människor! Askul ju. Första dan pratade vi tex om min kk (???...låter så oanständigt..) och Linas bikini kille som dumpade henne när han hade sett henne i bikini. Haha vet dock inte riktigt om det va av den anledningen men kul va det.
För övrigt så ska jag på after work imorron och det låter ju överdrivet fancy och det är det med bara så ni vet :P Ska socialisera (?) med kunder, dricka vin och äta tapas från Bar Italia :) Suck on that!

Finally

Då är man äntligen i gbg då :P Sjukt slappt för jag bor typ 3 min från min butik.
Sovmorron!
Plus att det är jättenära in till centrum så jag kommer komma hen luspank men skit samma. You only live once eller vad ehter det? Körde faktiskt hit från fagerhult idag....Känner mig riktigt stolt över mig själv. Gick väldans bra förutom när min mormor sa att jag skulle köra fel väg, och sen blev jag helt förbannad för att jag inte fick parkera där jag ville. Lönt att parkera 20 m längre fram eller?
Hahaha sen blev leffe sur för att jag inte stannade när han ville röka :P Rätt åt han!

Bitchslap tävling!

Det här är det bästa som har hänt mig på länge. Såg en video på facebook där andy och okänd människa stod och bitchslapade varann. Och eftersom jag är självutnämd bitchslap-mästare så va jag tvungen att ta saken i egna händer.
Så därför utmanade jag mr andy engström på en bitchslap tävling! Det bästa jag har gjort på länge måste jag säga haha :P
Och thank god att jag har övat upp mig på bea så nu har jag iaf en god chans att vinna med xD


Gbg

Fatta vad sorgligt!! På söndag åker jag till gbg och kommer inte se folket här på 3 veckor!! Fan aslänge.... Fattar inte hur jag ska överleva. Förväntar mig dock an asbra fest BEA när jag kommer tillbaka :P Bara så du vet :)

Touchdown!

Fick en liten uppenbarelse innan när jag läste beas blogginlägg om dassbesök. För på valborg så hade nille och kim/alex? Kommer inte riktigt ihåg vem av dom det va men kul är det iaf. Men skit samma, för av nån anledning började dom prata om att skita... Och att det va pinsamt om nån annan hörde hur det pluppade i vattnet :s Och sen kom dom in på det har med en touchdown och det va nille som äcklade sig så jag höll på att dö men jag måste dela med mig av denna härliga jämförelse. Iaf så va en touchdown när man satt på dasset och skiten nådde ända ner till vattnet, och då kunde man "knipsa av den" som han så seriöst berättade. Haha skitkul va det och nej det va inte meningen att det skulle bli en sån ordvits.
Jag har fan sjuka vänner!!

Här är ju inget klister...

Haha va hos kimsan igår och han hade minsann lite problem med att skriva ut en bild i rätt format. Han satt där och funderade och bilden skulle ju va 3x4 cm men det minsta formatet va ju 9x13..... Och smart som jag va sa jag till han att skriva ut fotot så stort och bara klippa ut huvet och klistra in. Och kims reaktion va ungefär:..............?? Men alltså.....Sen lyckades bea guida honom genom photoshop och fotot blev minsann skitbra storlek :P
Nästa problem dök upp ganska omedelbart när han skulle fästa påtot på det där lilla kortet. Och då sa han det roligaste jag har hört på evigheter. Ärligt talat...har garvat åt det hela dan idag.
Men där är ju inget klister!!!
Och så går han och hämtar superlim och häller ut skitmkt på den lilla ritan där fotot skulle sitta och trycker fast det utan att tänka. Limmet flöt ut och fotot blev helt genomskinligt och konstigt och kims fingrar fastnade på kortet XD Hahahahaha han fick dra loss dom och fotot fick lite mindre skador, och en bit av det satt kvar på kims ena finger. Och sen kommer han ju på att han inte får bort limmet och så säget jag snällt att han får sandpappra bort superlimmet. Då kollar han på mig som om vag va dum i huvet och säger: men det kan jag ju inte göra!
Efter lite övertalning av mig och bea går han och sandpapprar bort pappret från fingret och ser väldigt nöjd ut när han kom tillbaka. Haha han är så underhållande den lille pågen :D

På tal om spya....

Jag träffade Robin igen på bussen till hässleholm innan idag och av nån udda anledning började vi prata om spyor... Och då kom robin med världens bästa diss: På tal om spya, hur är det din syrra?
Hahaha fan vad jag garvade.

Lättroad

Omg denna helgen har varit minst sagt underhållande. Valborg va ganska intressant....Vet fan inte om den toppar förra året men det va faktiskt ganska kul stundtals....Vet inte riktigt om det är ett ord men skit samma. Hässlefolket va helt överperversa och underhållande som vanligt;P Haha det sötaste på hela kvällen va ändå när mr bc inte vågade säga att han ville stanna hos bea XD.
Var dessutom på ven med min morfar igår. Ganska nice faktiskt. Bästa på hela dan va när han tog av sin kofta och sa: Kolla hit bodylovers!
Hahahaha fan vad jag garvade. Hade dock vatt lite bättre om han inte hade vatt typ 65 bast och min morfar...

RSS 2.0