Bakom flötet

Igår fick jag reda på att min kära vän Eric fyller 21 (!) i år.... Har känt han i 3 år och har trott att han bara va 1 år äldre än mig...Men det va tydligen 2 :s Illa illa säger jag bara. Det betyder ju även att han har kunnat handla på Systemet i ett helt år och han har inte sagt nåt till mig!!! Fy fan för det. Känner mig lite smått lurad men å andra sidan borde jag ha koll på hur gamla mina kompisar är.

Lång dag

Ytterligare en onödig dag i skolan....eftersom jag inte hade nåt att göra mellan ca 10 och 15 så satt jag och pratare, irriterade folk, krängde godis och var allmänt irriterande idag. Så kan det gå ibland:)
Kom dessutom på igår vid 20.30 att vi hade ett enormt samhälle-prov idag så det blev lite smått panikpluggande igårkväll. Men det gick faktiskt oväntat bra:D
Trevligt att veta!

Skitkul!!

Jag hittade en skitrolig sida!! Haha argalappen.se Kolla bara in dessa lapparna.
Btw, kan du hjälpa mig att bära ner min soffa nästa vecka?  Medieval madness i garaget

Den här killen måste jobba som säljare  Vad hände med

Ser jag dig här igen ska jag göra med dig vad jag redan gjort med svenska språket

Jobb...

Yes, har varit sjukt mkt att göra ¨på jobbet idag....Är sådär lagom sliten. Fick en mindre chock när jag kom dit för hon hade ändrat om helt i butiken. Men det va sjukt fint där iaf:)
Och sen v sjukt störigt på tåget hem för då va det 3 tjejer där som hade typ möhippa.... Sålde rosor för en 5a st för att hon skulle få nåt att äta... Lät asmkt hördes genom hela tåget. Dessutom såg hon ut som en jävla hora. Udda folk det finns.

UF-mässa

Yes idag var vi alltså på UF-mässan på malmö arena! Är sjukt trött och lite smått deprimerad för arr vi sålde för 30(!) kr....Men som sagt fjortistjejer är väl inte riktigt sen kategorin människor vi inriktar oss på. Gick desto bättre för ett par andra österängare! Kalasfabriken och mina kära klasskamrater i Lightboard UF vann priser!! GRATTIS!

Facebook!?

Tänkte bara erkänna för allmänheten att jag har fallit för pressen och skaffat facebook.... Lite beroendeframkallande måste jag faktiskt erkänna :) Men men lite komiskt är det allt.

Jävla väder

Fatta man blev chockad i morse när det va helt vitt ute!!! Jag som trodde att våren va på väg...Dessutom är det svinigt kallt och typ storm.. Tur att man är ledig i morron så man slipper gå ut

Mormor :)

Min mormor är så sjukt klockren ibland! Vi va och år hos henne igår och då satt hon och gnällde på för höga elräkningar och då hade hon fan ringt till elbolaget och klagat och sa att dom hade mätt fel....Haha udda men sant...Sen sa hon att hon skulle ringa till Plus och klaga.
Sen ringde hon hem till oss okristligt tidigt i morse och frågade va det va för skillnad mellan genre och rang.... Mamma va vänlig och sa var genre va och sen kläcker mormor ur sig "så då kan man säga att jag har högre rang än leif (sambon)?"  Hahahaha hon är så söt ibland.

Arbetskraft på hög nivå

Solklart! Nu fixar vi till dom sista ljusstakarna så att dom inte bara är grå och tråkiga...Vem visste att man kan ha klarlack till så många saker? Börjag dessutom bli lite hög på sprayfärgsångor. Men ljusstakarna blir bra och det är väl huvudsaken antar jag. Nu ska vi bara lyckas sälja skiten. Kolla in hemsidan bitches! www.lightcon.se

Skinny little bitch

Idag fick jag världens jävla tackling av den minsta tjejen i min klass.....Vilken jävla chock. 
Jag har dessutom fått en ny medlem till min inofficiella hatklubb.... Har dessutom hittat ett nytt hatobjekt - kebabbe 2. Alla insatta vet vem det är, dom andra behöver inte veta om man säger så.
Eftersom detta är ett inlägg som tänks fram i skolan eftersom jag inte har nåt bättre för mig så blir det lite allmänt flum utan sammanhang så jag är inte helt bakom flötet.
Gjorde tex världens bästa bp men beatch pajjade den. Jävla anus!

Fancy värre

Jag har kommit fram till att det är ganska roligt att kolla på folk. Typ när man går på stan eller tränar eller whatever. Tex idag tränade jag skivstång och man kan ju nästan stå och garva ibland för att alla ser så jävla lidande ut! Fast sen brukar det gå upp för en att man ser säkert lika jävlig ut själv så man får väl behärska sig lite. 

Anus

Yes ett bra ord som sammanfattar dagen. Har jobbat på ett jävla funkishus sådär mellan halv 9 och halv 3....Inte så kul när man gör det i skala 1:50 eller nåt liknande. Satt och pillade med ett par ministolar äckligt länge. Men det blir sjukt fint iaf :) 
Fatta vad jag kan störa mig på vissa folk! Äkta besserwissrar som tror att dom vet allt om alla. Sant, kommenterar och klagar på verkligen allt som man inte har en aning om. Man borde ju skaffa sig lite info om verkligheten innan man uttalar sig. Som sagt en del människor borde va glada att folk fortfarande pratar med dom.


Starkt jobbat

Idag har jag vatt ruskigt duktig om jag får säg det själv. Har faktiskt gjort typ 1/3 av mitt tal och det är en överdrivet stor ansträngning med tanke på att jag de senaste två veckorna bara skrivit 1 mening. Men det går framåt!
Sen fick jag ett ryck till och städade mitt rum och det behövdes kan jag säga. Det låg betongklumpar under min säng!! Illa värre men nu är det rent:D
Känns sådär lagom ruttet att det är söndag för då måste man ju släpa sig iväg till skolan i morron och det gör ju inte saken bättre att man går mellan 8 och 5. Och största delen består av kultur och stilhistoria och det är ju inte det roligaste ämnet direkt. Men det är bara att suck it up och dra dit. Tyvärr.

Dagen efter

YES!!! Härligt härligt igår! Mycket heta hippies på stan:D Lite pinsamt att gå inne i stan och se ut som fan men det kan vi bjuda på.
Kvällens bästa: Bea glömde sitt leg och fick vända i dörren!! Haha hon gick hem i världens platådojjor och cyklade tillbaks! Det kallar vi engagemang! Men hur som helst en skithärlig fredag!

Lat...?

Nu har jag målat mina naglar sådär lagom hippieorange till 3:3n ikväll:D Kommer nog bli asnice. Borde göra lite läxor men fastnade framför That 70's show ist. Hyde är ju för jävla härlig!
Borde börja på mitt svenkatal men det lär jag inte göra. Hade för övrigt en väldigt rolig svenskalektion idag. Min klass är fan störd haha. Fast på ett bra sätt:D

Hjälp

Detta har vatt en sån där onödig dag till. Har inte gjort ett skit i skolan! Har bara suttit och väntat på att lektionerna ska ta slut.... Så sjukt onödigt.
Tänkte faktiskt va lite duktig och börja på mitt svenska tal när jag kom hem men jag kom ungefär till :jag kommer att tala om..... Tappade tråden lite om man säger så. Jag måste fan ta itu med mitt liv.


3:3

YES! Vårens första 3:3 (tror jag haha) och det är flower power som gäller. Fyndade på second hand idag...Kommer se förjävlig ut men det är väl det som är tanken. Kul ska det bli iaf:D

Jävla skola!!

Vi har äckliget mkt prov och skit denna månaden och allt ska in typ samtidigt med.... Underbar schemaläggning! Ska tex ha nationella i svenska dan efter UF-mässan i malmö, sen ska jag på nåt vänster plugga in massa fakta om 50-90-talen och lämna in ett stort arbete i kultur och stilhistoria. Ska dessutom hinna lära mig vad jag ska säga till redovisningen, och skriva klart mitt tal till nationella som jag inte ens har börjat på.
Sen hade det väl vatt en liten fördel om vi hade gjort färdigt våra ljusstakar till mässan med så vi har lite och visa där. Sådär lagom mkt att göra va?
Som tur är är det bara 90-somewhat dagar kvar till studenten så man får väl hoppas att man slipper deppa ihop totalt innan dess.

Knasig familj

Min mormor är ganska rolig ibland även om man kan störa sig lite på henne.... Idag va vi på familia och då tappade hon en fralla på golvet.... Sådär lagom klantigt. Sen sa hon åt mig att messa min morbror och fråga om vi skulle jöpa ost och ta med när vi skulle fika. Han svarade: Nej det behövs inte. Mormor har redan frågat. Så jävla dumt!!! När vi väl kom hem till honom kom vi på att hon hade en nål trädd med grön tråd faststucken i brallorna :D Hade tydligen satt den där när hon broderade och glömde att ta bort den. Haha hur smart kan man bli? Hon kan ju faktiskt va rätt underhållande ibland.

Trött.....

Har precis vatt och tränat och hon ledaren som har passet på torsdagar va typ sjuk så där va en gubbe som hette lars ist...... Helt jäkla överglad! Intressant men jobbigt :D Men nu känner man sig lite duktig iaf.
Har som tur är ingen UF lektion i morron heller så det blir en sovmorron som heter duga! Börjar inte förrän 12.40 :) NICE!!
Va nere i hbg innan idag och hälsade på på stinas...guuuuuuud vad jag har saknat den butiken!! Så sjukt roliga människor där. Love it

Fan

Nu sitter vi i b36 och har en jävulskt onödig uf-lektion.....Har inte gjort nåt och lär inte göra det heller. Det värsta ämnet vi har kan jag tillägga... Om jag inte hade fått IG hade jag hoppat av skiten för 4 månader sen... Om det är nån liten naiv 2a som funderar på att välja uf kan jag ju säg att välj nåt annat!!
Dessutom tog det oss ca 30 min att komma in på internet med skolans datorer....Och dom är nya :s Konstigt man blir irriterad.. Detta är nog en av mina värre edpressioner, har varit helt jävla förbannad hela dan....Mest pga att vi har jobbat med uf. Jag borde kanske gå en sån där anger management kurs.... Hade nog kunnat hjälpa omgivningen iaf.

Fika!

Haha som sagt fikaberoende :D Stack till Darins efter ca 3 timmar i skolan och en kvart på biblioteket.... Skulle eg leta fakta till ett tråkigt arbete i kultur och stilhistoria men det gick inte så bra aftersom jag inte hade en aning om vad jag skulle leta efter :s Menmen, det går väl framåt.
Jag har även kommit fram till att jag verkligen hatar grupparbete för att det skiter sig alltid till 98%....Och så klart kommer man med folk som har en tendens att irritera en väldigt mkt.
Jag och foffe försökte få bea att köpa ett par fancypants på hm men hon vägrade!! Illa illa!! Men veckan är inte slut än och med lite ansträngning kommer vi nog att lyckas:D

Överpositiv?

Jag har varit så sjukt lättroad idag så det finns inte! Är nog lite trött efter helgen... Tex började jag asgarva när mamma gav ifån sig ett jättevrål för att hon brände sig på varmvattnet....Är ju eg inte kul alls men jag kunde inte låta bli. Satt och skrattade i typ 5 min. Tårarna sprutade ska ni veta :D Och min lillsyrra fick för sig att hon skulle göra nån läbbig hallonkola, och dem blev nog mindre bra... Luktar röv i hela lägenheten. Ännu ett tecken på att jag är sjukt lättroad. Ibland undrar jag om jag har nån psykisk sjukdom, och det tycker nog de flesta i min omgivning också är jag rädd... Haha.
And I couldn't care less bitches!!


RSS 2.0