Valborg

Kommer bli svårt att toppa förra årets valborg med tanke på alla underhållande händelser som skedde då. Festade med en hög indier, blev raggad på av ett äckel som fortsatte till bea när han efter många om och men fattade att han inte skulle lyckas med mig, fotade sexakt, såg naken man med erigerad penis ( och det va verkligen inte frivilligt!!), mer sexakter på dasset, gammal kusin-spya på golvet och det va väl det hela i korthet. men kul va det :P
Men vid närmre eftertanke så kan det nog bli minst lika kul idag med tanke på vilket folk som dyker upp.
är dock lite pissed off på simme som inte pallade komma...Hade ju fixat ett ragg till henne!! Ffs dålig stil det där.

Rim

Haha jag kom på världens bästa rim om bäähs innan xD Inte för att hon gillade det men det va fan i världsklass!! Ok här kommer det:
Bea är skolans största slampa
Sitter hemma röker hampa!
Eller hur va det bra. Jag satt och asgarvade iaf:P

Weirdos

Min klass är fan bäst!! Har vatt helt överperversa hela dan... Men sånt gillar vi. Pallar eg inte blogga idag men jag gör det mest för sakens skull;P
Nu ska jag gå och göra nåt vettigt.

Skumma läten

Hahahahahahahahaha. Yes ett fett asgarv! Jag är fan inte normal för jag kan gå runt och asgarva för mig själv...Men just idag va det pga lille käre kimsan faktiskt. Tex när han sov hos mig och vi skulle sova fast vi sov ju obviously not eftersom jag berättar detta men kul va det. Iaf så verkade det som att han verkligen tänkte efter och sen bara: hmmmm. Det va ytterst nära att jag började asgarva! Ok moving on to the next one. Jag och gina sitter i kims vardagsrum och han testar högtalare i köket och sen hör man hur han lyckas överrösta den höga musiken och sjunga en rad ur en helt annan låt! Han är så söt xD. Och nu exempel #3... Fortfarande med gina i vardagsrummet fast denna gången står kim i duschen...Och det tro fan att han ska lyckas ge ifrån sig ett sånt sjukt läte som va helt oidentifierbart. Lät typ som vargvrål blandat med rap blandat med ...nåt. Konstigt att man garvar eller? Han är fan störtskön. 

Assholes

Helt jävla unbelievable!! Bäähs övergav mig i skolan idag för att hon tyckte att frisörerna var assholes. Dålig stil!! Men jag överlevde dagen och hade ett väldigt perverst samtal med foffe. Får ju välja ut det folket som är minst pryda och dela med sig av infon till.
Och för att inte överge min perversa sida helt måste jag berätta om mitt senaste asgarv!!
Jag:Jag har käkvärk
Bea: Så går det när man suger för mkt kuk!
Hon är ju för härlig det lilla säret.


Jävla slamperier

Helt jävla slut efter helgens bravader!! Festade som sagt i hässleholm igår och det va sjukt kul. Kimsan hade organiserat sin lilla lägenhet skitbra och folket spelade rockband i vardagsrummet, twister i hallen och strulade i köket:P Asnice. Festade hårt och drog sen till björket som jag för övrigt lovat mig själv att aldrig dra till, men det va faktiskt kul. Efter björket blev bäähs och mr. bc överkåta och drog hem och alla andra fortsatte till qbar. Men eftersom jag och nathalie va ashungriga stannade vi inte så länge utan stack till no 1 och köpte pizza. Som sagt fyllematen är den bästa maten. Men kom väl i säng vid typ 4 eller nåt.
Och jag vaknade i morse och hade fan ont överallt....Känndes som att jag hade brutit ljumsken eller nåt...Illa men sant. Men fan vad hände med förra helgens jag ska sluta slampa?

partay

Är sjukt sleten men det är smällar man får ta när man inte går och lägger sig i vettig tid när man ska upp tidigt...
Men det gick ganska bra på marknaden på stora torg idag iaf men vi har fortfarande sjukt mkt saker kvar.... Tyvärr.
Men ska som sagt festa i hässleholm ikväll och det kommer nog bli nice. Fick åka typ 3 timmar tidigare eftersom beas mamma körde oss. Hon sa btw världens bästa kommentar i bilen: Haha nu ska vi till varsen karl!! Fancy!! Vi körde lite fel med och det va lite allmän förvirring i bilen men det löste ju sig för fram kom vi;)
Men nu ska jag va lite social för kimsan kom precis ut från duschen xD

Shoppat

Har vatt duktig och köpa både balväska och en väska till studenten idag:P Fancy!
Men nu ska vi snart åka till Bromölla och baka till vårt UF-företag. Och sen får man väl gå och sova hyfsat tifigt iaf så man orkar gå upp i morron....
Kommer bli en tuff helg


Jävla sol

Det suger att ha morronsol rakt in i sitt fönster när man har sovmorron och verkligen vill sova. Vaknade typ vad 8 (!) idag och ska inte iväg förrän 20 i 12.... Så irriterande. Men vad ska man göra? Då har man ju lite tid att blogga ist;P
Lyckades förtränga att vi ska stå på stora torg med vårt UF-företag i morron men bea den glädjedödaren påminde mig igår. Men vi ska ju till Hässle och festa sen så det jämnar väl ut sig. Palla att detta är den 3e helgen i rad som vi festar med dom jävla häsleholmarna. Och eftersom vissa människor blir bjudna på middag innan (anus! Och ja, det är en date med mr. bc) får man ju knalla dit själv. Men det ska jag nog överleva :D
Later

Chocktillstånd

Fikade en snabbis på Darins innan jag och simme drog hen till mig och fixade våra ljusstakar.... Så det va glitter i princip hela rummet men thank god så finns det ju dammsugare. Och ljusstakarna blev fina med:D
OCH jag fick precis reda på världens nyhet och jag har seriösa problem med att smälta det!! Det var verkligen inget jag hade förväntat mig att få veta... Sjukt värre!
Och bara för att jag är i ett mindre chocktillstånd så bjuder jag på Lisas klockrena rim om mig:
Freja orgasm av Fejket fick
Men hon fick aldrig känna på hans ....
enjoy!

Morronsnabbis

Måste bara sprida beas lilla citat vidare för det är så jävla bäst.
DET ÄR INTE MODERNT ATT HA HÄNG PÅ GUMMIT!!

Sexfixerad

Vissa folk har ju verkligen flippat ut på sista tiden, och då menar jag eg mig själv och bäähs... Och endast för att vi har börjat umgås med bla mr. bc och kimsan.... Dom är fan sjuka i huvet även om kimsan nog råkar vara snäppet värre. Tur för honom att han är så underhållande och att vi är motsatsen till pryda för annars hade man fan inte stått ut med han! Han är nog en av dom perversaste människorna jag vet, men det är ju iofs ganska bra;) För kul har vi iaf xD
Har dessutom lyckats knåpa ihop lite fler rim till våra foton i årsboken..Lisa kom på världens bästa till mig, I'll let you know later om ni har tur...

Störd

Är fortfarande sjukt trött av nån udda anledning....Vaknade vid typ 20 över 5 i morse och tänkte att ja men då är det ju inte lönt att jag somnar om för klockan riner ändå nu. 23 över blev jag helt förvirrad och bara..varför har den inte ringt? Sen kopplade jag att jag inte skulle gå upp förrän 1 timme senare xD Så störd.
Har även lyckats cpa äckligt mkt i skolan och terrat bea mer än vanligt. Lyckades med konststycket att skicka ett porrsms till hennes lover som blev helt till sig;)
Fan vad jag är bra!

Mr. Big Cock

Haha det roligaste smeknamn jag har hört i mitt liv xD Det fulaste är att det va mr bc himself som sa åt bea att skriva det namnet.... Snacka om självförtoende...
Har dessutom ganska svårt att smälta denna helgens händelser.. Gick runt och asgarvade för mig själv i morse och det är ju inte så normalt antar jag. Men kul va det!!

Galen granne

Hah inse att kim har världens sjukaste granne!! Vi hade vatt och köpt mat på korv-eriks och sen åkte vi hem - 7 pers i bilen plus mat....Underhållande va det ja. Sen går vi upp i hans trappuppgång typ 03.00 eller nåt och vi pratade jättetyst....Inte för att vi sa så mkt men va va i trappen typ 10 sekunder, och sen hör man hur han gubben i lägenheten brevid typ vrålar att vi ska va tysta. Haha så sjukt. Har amn inget bättre för sig en lördagnatt? Och han kan inte ha hört oss om han inte redan va vaken så jag fattar inte varför han gnällde...Sen bankade han i väggen av någon okänd anledning för jagfattar verkligen inte hur han kan ha stört sig på oss.

Härlig helg

Alltså denna helgen har vatt den roligaste på evigheter verkligen!! Första helgen på länge som jag festar 2 dar i rad, men man borde kanske satsa på det lite oftare. Haha i fredags förfestade vi hemma hos mig och detva meningen att vi skulle till biljard fast vi kom aldrig så långt....Typ nattamat på mc domalds va väl det enda vi lyckades med. Festade med lite nytt hässleholmsfolk och david raggade upp en kille med okänd ålder i vinslöv;) - som för övrigt dumpade oss för ett ragg senare....
Anyways igår drog vi vidare till hässleholm och till kim och sen vidare till emma som hade förfest. Lite udda att spela sanning eller konsekvens när alla är nyktra men men... Kul va det iaf och jag säger bara thank god att vi har börjat umgås med dom här folken för fan vad underhållande dom är!!
Drog iaf vidare till qbar sen och spelade lite biljard....Är ju skitkass men det är faktiskt rätt kul.
Kvällens bästa samtal(hos kim innan förfesten):
Bea: Kim sov hos freja igår...
Nille:Har ni knullat?!?!
Följt av lite suckar och pinsam tystnad och efter det ändrar han sig...Vad fan ska man säg då? Dom hade sex?
Sen kommer dennis som vi inte har träffat innan och säger: Dom försökte göra barn....
Så sjukt jävla kul när man tänker efter.... Det är sånt folk man vill umgås med

Nattamat

McDonald's är ju den absolut bästa nattamaten ever!!!!!!! Spotifyar linkin park och har allmänt trevligt:D

Klädpanik!!

Jag lyckas alltid springa rundor i panik typ 1 timme innan man ska festa och inte vata vad jag ska ha på mig....Och yes jag lyckades idag med... Haha ska möta Kimsan och co om typ 45 min och har fortfarande inte kommit underfund med vad jag ska ha på mig. Men det löser väl sig till slut iaf.
Haha jag tappade dessutom en ciderburk innan så att det blev ett litet hål i den så det sprutade cider ut från burken. Det va rätt kul faktiskt. Fick hälla över den i en flaska och sen va det roliga över.

Tandläkaren

Har alltså vatt hos tandläkaren idag och det va en ny människa som hette Pierre....Började nästan garva när han sa det för det är verkligen inte ett tandläkarnamn. Men men inga hål hade jag iaf och det är väl alltid nåt.
Sen träffade jag en gammal klasskompis på bussen hem. Skitkul verkligen! Har inte träffat han på typ 2 år....Illa men sant. Han hade tydligen flyttat in med nån brutta i Hässleholm. En äldre kvinna, haha.


UF-skit

Nu ska vi tydligen visa alla små ovetande 2or vad uf eg är. Det vill säga en massa skit, tråkiga bokförningslektioner och en jävla massa drama. Jag hade ju inte rekommenderat någon att välja det...Åtminstonde inte med sjuka människor. Men dom kan ju få kolla om dom vill och vi får väl stå håroch shota cola för att överleva;)

Sektledare?

Denna dan har varit helt sjukt fucked up!! Jag har vatt helt överpervers, förbannad, deprimerad och skitglad om vartannat idag... Konstigt. Dagens intressantaste va när jag kom på att jag skulle passa skitbra som sektledare, och försökte sen övertala 3 tjejer i klassen att gå med. Det gick sådär men jag kom ju tom på alter egonamn till dom så de borde nappa på det....
Var dessutom duktig och tränade skivstång inna för första gången på nästan 2 veckor.....Känns som att träningsvärken kommer ta över en i morron. Men man känner sig duktig iaf:D

Hata bussar!

Jag är helt jävla pissed off för tillfället. Min jävla buss va sen (Skåneexpressen 9) så jag missade mitt tåg!! Fick vänta typ en halvtimme och sen fick jag gå hem för att det inte gick några bussar....Hrm. Fast det satt iofs en ganska intressant kimkopia brevid mig på tåget... Fast denna hade brösthår. Och nördglasögon. Och det va typ några skumma gubbar på hans jackknappar. Creepy.

Bloggtorka

Är lite smått förvånad över mig själv för jag brukar kunna pladdra på om oviktiga saker i oändlighet ungefär men det börjat ta emot lite nu.... Kan bero på att man tyvärr måste dra sig tillbaka till skolan på tisdag. Eller att jag är lite smått uttråkad eftersom jag fick en hel del intressanta festinbjudningar igår, som jag inte hände med på beroende på att den allmänna kollektivtrafiken från sk. fagerhult inte är den bästa.... Anus!

Vinslöv - plötsligt en förening

Vinslöv va målet för gårdagens festande! David lyckades få alla andra att göra maten, men man måste ju erkänna att pajerna va goda:)
Vi lyckades även få dit Jonte, ära Jonte som man inte har sett på typ 2 månader.... Så sjukt härlig den snubben. Han lyckades på nåt konstigt vänster lura i mig och Bea att han skulle missa studenten för att han skulle in i fängelse..... Han hade tydligen misshandlat nån så illa att det räknades som mordförsök. Haha skitkul Jonatan!! Det fula är att vi trodde på det. Men men han är rätt snäll eg.
Sen lyckades jag och Bea övertala Kim att vi skulle med han hem och spela guitar hero. Och for your information så lyckades vi även med konststycket att sexchatta med David. Man får mkt gjort vid 3 snåret på mornarna. Sov som en gris i Kims assköna säng! Fick dock stå ut med att dela den med Bea....Som lyckades väcka mig vid halv 10 (FAN, vi gick ju och la oss vid halv 4!!). Men men den största chocken va ändå att Kims söta farmor kom vid typ 11 och bara Sover ni? Oj det är ju tjejer!
Alltså en sjukt härlig onsdag!

Hoppas att ni pissar på er!

Hahaha ja det kan man ju också säga när man är arg.... Ännu ett exempel på att min släkt inte alltid är riktigt som den ska. Min moster skulle tydligen hämta min syrra på busstationen och behövde uppsöka ett dass. Hon gick därför in på själva busstationen och då va dasssörren lite öppen, så hon öppnade den helt och så står det en gammal gubbe där inne. Sen kommer gubben ut från dasset med toarullen i näven och min kära moster får ett mindre vredesutbrott i stil med: men vad gör du? Du kan ju inte ta med dig pappret ut!
Gammal gubbe: Jo men det är inte...
Moster: Ja men det fattar du väl, andra måste ju med kunna använda toaletten!!!
Och här var aggressionsnivån ganska hög förstod jag. Sen säger gubben att det inte va hans papper och gick och lämnade det till de som satt inne på stationen.
Mostern fäljde efter skitförbannad med en överfylld blåsa oc hbad om att få låna pappret.
Nej, vi kan inte låna ut det för det är vårt privata. Vi har inte hand om toaletten, det är kommunens......löd hans svar.
Och därav det väldigt passande vrålet: Jag hoppas ni pissar ner er!!!!! Väldigt passande för en 50+are va?
Men det va väldigt kul iaf. Börjar nästan förstå varifrån jag har fått alla mina udda anfall ifrån:)

Påsklov

Härligt härligt!!
En hel veckas ledighet är inte att leka med. Tog ett tag innan jag verkligen insåg att jag hade lov men man kan ju inte alltid va på topp:)
Va för övrigt väldigt intressant i lördags..... Myself och Beatch gjorde mat åt paltoskulderna Kim och David!! Starkt jobbat söger jag bara.....Men nu är reklamen slut i färjan:D
Later

PALT

Yes idag ska jag och Bea försöka oss på att göra palt! - som för övrigt är världens bästa mat. Men det ska nog gå asbra! Och för att göra det hela ännu bättre ska vi glotta på luftens hjältar.. Halva klassen fick en mindre nostalgichock igår och gick runt och sjäng disneylåtar. Min favotit är ju by far djungelboken!!
Menmen sen ska vi dra vidare till Andy som jag har träffat 0 ggr i mit liv men det ska nog bli nice:)
Happy holidays

Oompa loompie

Tänkte bara ge er ett litet smakprov på min otroligt kassa humor:) Haha denna är så himla klockren!!
http://www.youtube.com/watch?v=6-l8Vc9Pc4w
ENJOY

Jackass

Haha hur länge sen va det inte jag kollade på Jackass?! Går ju typ aldrig på tv längre så jag fick ett lite mindre begär och va tvungen att sätta på dvdn Jackass number two. Hade fan glömt hur bra den är ;)
Har även hunnit med att köpa en ny vårjacka:) Jag kan va sjukt produktiv när jag bara vill haha. Och det är ju inte så konstigt med det här fina vädret...Därav de ovanligt positiva dagen.


RSS 2.0